Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

6 999 900 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Milan Pokorný

29 686 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
Parkování Garáž, Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 102 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Druhy bytů Mezonet
ID nemovitosti 64
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha užitná 92 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Inženýrské sítě Telefon
Datum vložení předevčírem
Plocha pozemku 102 m²
Plocha zastavěná 298 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji nový exkluzivní, světlý a prostorný byt o dispozici 4+1 v jedné z nejklidnějších a nejmalebnějších částí obce Žacléř, okres Trutnov. Tento moderní byt se nachází ve vícepodlažním objektu a disponuje celkovou podlahovou plochou 102 m², což zaručuje dostatek prostoru pro pohodlný život.
V tomto domě je celkem 11 nových bytů od velikosti 20 m2 a až po tento největší. Všechny vznikly totální rekonstrukcí původního objektu. Z toho 3 byty mají svůj vlatní vchod přímo z venku, do zbytku se dostanete z prostorné chodby, rozkládající se na třech podlažích domu. Čtyři z techto bytů disponují venkovni terasou navazující plynule na pozemek náležící k domu.

Součástí uvedeného bytu jsou dva zasklené balkony o celkové ploše 5 m², které poskytují krásné výhledy a příjemné místo k odpočinku. Byt nabízí také samostatnou šatnu a moderně vybavenou kuchyňskou linku, která disponuje všemi spotřebiči pro komfortní vaření. Luxusní koupelna s kvalitními materiály a nadstandardním vybavením dotváří moderní ráz této nemovitosti.

Dům napojen na městský vodovod a kanalizaci a elektrickou síť a plynovou přípojku. Teplá voda a vytápění zajištěno centrální plynovou kotelnou s možností individuální regulace v každém bytě, díky samostatným měřidlům na topení, teplou a studenou vodu.

K bytu jako bonus náleží samostatná garáž, což je v této lokalitě velkou výhodou, a zajišťuje tak pohodlné parkování přímo v domě. Přístup k nemovitosti je po asfaltové vozovce, s možností dobrého spojení jak autem, tak i autobusovou dopravou.

Město Žacléř, známé jako východní brána Krkonoš, je obklopeno krásnou horskou přírodou a nabízí široké možnosti aktivního odpočinku v každém ročním období. Místní části Bobr a Prkenný Důl poskytují ideální prostředí jak pro milovníky horské turistiky, tak i pro lyžaře v zimních měsících. Blízkost Rýchorského pralesa a dalších přírodních krás dělá z této oblasti vyhledávanou destinaci pro všechny, kteří ocení klid a přírodu v bezprostřední blízkosti svého domova. Úsek dálnici D11 z Trutnova na hranici s Polskem, dlouhý přibližně 21 km, by měl být dokončen do roku 2027. O rok déle celá dálnice tak propojí českou a polskou dopravní síť, což výrazně zlepší dostupnost do Žacléře i polských regionů.

Tento luxusní byt je skvělou volbou pro ty, kteří hledají moderní bydlení v klidné lokalitě s vynikající dostupností ke sportovnímu i kulturnímu vyžití.

Pro více informací nebo sjednání prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Milan Pokorný
Milan Pokorný
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Milan Pokorný
Milan Pokorný
Telefon zobrazit telefon