Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 190 EUR za m²

A

Mimořádně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 1 m²
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 11119226
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 1 m²
Balkóny Balkon
Datum vložení 7. července 2024
Plocha pozemku 91 m²
Patro 2.

Popis nemovitosti

Představujeme Vám exkluzivní byt k prodeji v nadčasové novostavbě z roku 2013, nacházející v kyvadlovém předměstí Sesvete, které je součástí metropolitní oblasti Grad Zagreb. Tento prostorný čtyripokojový byt o celkové užitné ploše 1 m2 je umístěn ve 2. patře moderního bytového domu s celkem 3 patry. Dokonalost tohoto bytu podtrhují skvělé parametry jako je balkón o rozloze 1,83 m2 a soukromý pozemek o velikosti 91,43 m2, který nabízí dostatek prostoru pro odpočinek a relaxaci.

Hlavními rysy tohoto bytu jsou velmi dobře promyšlený dispoziční řešení 4+1, vysoká energetická účinnost pomocí certifikace třídy A a přívod zemního plynu, což zaručuje ekonomický a pohodlný život. Byt je také vybaven moderními technologiemi jako je kabelový internet a telefonní připojení, což zajišťuje plynulou komunikaci a vysokou rychlost připojení.

Vstup do bytu je zajištěn prostřednictvím bezpečnostního portafonu a nového výtahu, což zajišťuje vysokou úroveň bezpečnosti a komfortu pro všechny obyvatele. Bohužel, milovníci zvířat by měli vzít na vědomí, že v domě nejsou povolena domácí zvířata.

K dispozici je veřejná kanalizace a stav nového bytu garantuje minimální potřebu údržby. Byt je okamžitě volný k nastěhování, což je ideální pro ty, kteří hledají rychlé řešení bydlení. Cena tohoto bytu je stanovena na 2190 EUR, což odráží jeho exkluzivitu a prestižní lokaci v Sesvete.

V těsné blízkosti naleznete veškerou potřebnou občanskou vybavenost: školy, školky, medicínská zařízení, obchody i služby, což přispívá k vysoké kvalitě života. Obchodní a společenský život je zde na vysoké úrovni a dopravní dostupnost do centra Zagrebu je velmi pohodlná díky blízkosti hlavních dopravních arteriál.

Tento byt představuje skvělou příležitost pro ty, kteří hledají moderní a atraktivní bydlení s rychlým přístupem do centra města, ale zároveň chtějí žít v klidnější a přírodně bohatší části města. Nechte se okouzlit moderností a praktičností tohoto bytu, který splňuje všechny nároky na komfortní a bezpečné bydlení. Staňte se majitelem tohoto krásného bytu a užívejte si život v jednom z nejžádanějších míst Sesvet.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon