Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 190 EUR za m²

A

Mimořádně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Balkóny Balkon
Datum vložení 9. července 2024
Plocha pozemku 94 m²
Patro 1.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 1 m²
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 11119224
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 1 m²

Popis nemovitosti

Pokud hledáte moderní a komfortní bydlení ve čtvrti Sesvete v Gradu Zagreb, tato nabídka by mohla být právě pro vás! Představujeme vám prostorný čtyřpokojový apartmán s adresou na Sesvete, Grad Zagreb, 10361. Byt se nachází v novostavbě z roku 2013, což zaručuje vysoký standard a minimalizuje nutnost dalších investic do rekonstrukce.

Tento krásný byt se nachází na prvním patře třípatrového domu. Byt je charakteristický svým moderním designem a funkčním uspořádáním prostoru, které zahrnuje čtyři pokoje a lounge, poskytující útulné prostředí pro rodinná setkání či odpočinek. Balkon nabízí příjemné místo pro relaxaci s výhledem na klidné okolí.

Jednou z hlavních výhod tohoto bytu je jeho energetická účinnost – s třídou A zaručuje nízké náklady na energie, což je nejen ekologické, ale i ekonomicky přívětivé. Byt je vybaven plynovým rozvodem, což zaručuje pohodlné a efektivní vytápění. Internetové připojení je realizováno prostřednictvím kabelu, což zajišťuje vysokou rychlost a spolehlivost spojení, ideální pro domácí kanceláře nebo zábavu.

Dalšími přednostmi tohoto bytu jsou výtah pro snadný přístup, bezproblémové telefonní připojení a osobní vlastnictví, které zajišťuje jednoduchý převod vlastnických práv.

Pro bezpečnostní výhody patří přístup k elektrice a portafonu, což zvyšuje bezpečnost obyvatel. I přesto, že politika ohledně domácích mazlíčků není podporována, prostředí bytu a okolní infrastruktura nabízejí dostatek alternativ pro rekreační aktivity.

Byt se nachází v žádané lokalitě s veškerou občanskou vybaveností v blízkém dosahu, včetně obchodů, škol, zdravotnických zařízení a zastávek veřejné dopravy. Parkování v okolí je bez problémů díky dobře dostupné veřejné parkování.

Jedná se o skvělou příležitost pro ty, kteří hledají komfort, moderní vybavení a příznivou lokalitu. Byt je ihned volný k nastěhování, takže noví majitelé mohou rychle začít těžit ze všech jeho výhod.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro další informace nebo domluvení prohlídky. Těšíme se na vaši návštěvu a případné dotazy.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon