Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 190 EUR za m²

A

Mimořádně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Balkóny Balkon
Datum vložení 9. července 2024
Plocha pozemku 91 m²
Patro 2.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 1 m²
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 111166221
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 1 m²

Popis nemovitosti

Představujeme Vám tento nádherný byt na prodeístvající v atraktivní lokalitě Sesvete, Grad Zagreb, který reprezentuje špičkové bydlení spojené s moderním comfortem. Byt se nachází v novostavbě z roku 2013 na dobře dostupném místě s veškerou občanskou vybaveností v blízkosti.

Byt, umístěný ve druhém patře třípodlažního domu, disponuje čtyřmi pokoji a celkovou obytnou plochou 1 m2, což skvěle vystihuje kompaktnost a funkčnost prostoru. Zahrnuje také balkon o ploše 1.83 m2, který dává prostor k relaxaci na čerstvém vzduchu s výhledem na okolní klidné prostředí. V domě je k dispozici výtah, což přidává na komfortu bydlení, zejména pro rodiny s dětmi nebo starší osoby.

Cena nemovitosti je stanovena na 2190 EUR, což odpovídá vysoké úrovni vybavení a lokalitě. Pozemek má výměru 91.43 m2, který je optimálně využitý pro komfortní bydlení. Bytová jednotka je okamžitě volná k nastěhování, což je ideální pro ty, kdo hledají rychlé řešení bydlení.

Moderní vybavení zahrnuje kabelový internet a telefonní připojení, které zajišťuje snadný přístup k technologiím a komunikaci. Bezpečnost bytu je zvýšena instalací portafonu. Objekt odpovídá energetické třídě A, což značí vynikající energetickou účinnost a přispívá k nízkým nákladům na bydlení. Dále je byt napojen na veřejnou kanalizaci a správní příslušnost k městu Sesvete dodává nemovitosti další valorizaci.

Konstrukční materiály budovy jsou smíšené, což zajišťuje solidnost a dlouhou životnost stavby. Tato nemovitost je vlastněna osobně, a tak je koupe snadná bez složitých právních úkonů. Díky okolním oblastem bez parkovacích možností je byt ideální pro ty, kdo preferují městský způsob života s výhodami snadného přístupu k dopravním spojením a infrastrukture.

Tato nemovitost není vhodná pro majitele domácích zvířat, z čehož plyne, že prostředí bytu zůstává čisté a klidné pro všechny obyvatele. O případném zájmu nás neváhejte kontaktovat, tento exkluzivní byt může být Vaším novým domovem. Vstupte do světa moderního bydlení, kde každý detail byl navržen pro vaši pohodu a satisfaction.

Těšíme se na Váš zájem o tento úchvatný byt v Sesvetech, který nabízí ideální kombinace luxusu, funkčnosti a strategické polohy.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon