Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

4 750 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

20 145 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Metro, MHD, Silnice, Dálnice
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV, Plyn
Datum vložení před 24 dny
Plocha celková 82 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 82 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti N192
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 5.

Popis nemovitosti

Nabízíme vám exkluzivně k prodeji prostornou bytovou jednotku 4+1, která se nachází v centru Nýřan. Tento byt se nachází ve 4. patře kompletně revitalizovaného cihlového domu, jenž prošel modernizací včetně instalace nových plastových oken a zateplení fasády, což přispívá k energetické úspornosti. Byt je po kompletní rekonstrukci, včetně nových rozvodů elektřiny a vody, což vám zajistí bezstarostné bydlení na dlouhá léta.

Dispozice bytu nabízí moderní a funkční uspořádání, které vyhovuje potřebám rodiny i jednotlivců. V bytě je nová kuchyňská linka, která je prakticky řešena a vybavena všemi potřebnými spotřebiči. Podlahy jsou pokryty kvalitními vinylovými krytinami, které kombinují estetiku s dlouhou životností. Koupelna je vybavena jak vanou, tak sprchovým koutem, což poskytuje maximální komfort a volbu při každodenním využití.

Byt disponuje čtyřmi neprůchozími pokoji – dvěma dětskými pokoji, prostornou ložnicí a samostatnou šatnou. K dispozici je také praktická technická místnost, která může sloužit jako úložný prostor pro pračku, sušičku či jiné domácí potřeby. Další výhodou je balkon s pěkným výhledem, ideální pro relaxaci po náročném dni.

K bytu náleží také dva sklepy, které nabízejí dostatek prostoru pro uskladnění sezónních věcí nebo sportovního vybavení. V bezprostředním okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně lékaře, školy, školky a obchodů. Lokalita je skvěle dostupná, cesta do Plzně trvá pouhých 8 minut autem, což činí z bytu ideální volbu pro ty, kdo hledají klidné bydlení s rychlým spojením do města.






Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Pavel Čejka
Pavel Čejka
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Pavel Čejka
Pavel Čejka
Telefon zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit