Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 500 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Radek Grée

14 843 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Lodžie
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 87 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
ID nemovitosti 397914
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 487 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
Datum vložení před 4 dny
Plocha pozemku 487 m²
Patro 2.

Popis nemovitosti

Představuji vám jeden z největších bytů 4+1 v Chomutově – svou rozlohou 87 m2 jistě splní vaše splňuje na skvělé bydlení. Vyhledávaná klidná lokalita, dostatek prostoru, skvělý technický stav a možnost ihned využívat bez dalších nákladů na rekonstrukci. A navíc - byt se prodává včetně veškerého vybavení.

Tento byt najdeme na Kamenném vrchu, s výhledem do zeleně. Od roku 2021 procházel zásadní rekonstrukcí - rozvody elektro, zděné jádro s oddělenou koupelnou a toaletou, nová, opravdu velkorysá kuchyně včetně spotřebičů, zasklení balkonu a zátěžové podlahy. Vstupní dveře do bytu jsou bezpečnostní a odhlučněné, s pojistkou proti zabouchnutí. Při rekonstrukci byl kladen důrazem na využití prostoru – standartní dveře byly nahrazeny posuvnými a všude je dostatek úložných prostor.

V kuchyni najdeme všechno potřebné vybavení – elektrickou i mikrovlnnou troubu, lednici s mrazničkou, myčku nádobí a pro velkou rodinu užitečný velký sporák s pěti hořáky a digestoří. Připravena instalace pro pračku.

Nábytek byl zakoupen před dvěma lety a téměř nebyl používán. V jednom z pokojů je důmyslně vyřešeno spaní na velkém závěsném lůžku, vyrobeném na zakázku (nosnost 300 kg). Díky tomuto uspořádání lze využít prostor pod lůžkem jako pracovní nebo odpočinkový kout.

Tři z pokojů (včetně zasklené lodžie) jsou orientovány na východní stranu do zeleně, takže vás neruší městský provoz. Jistě vás potěší i nízké náklady na vytápění.

K bytu patří sklepní kóje s úložnými prostory. Můžete také využívat společnou místnost na kočárky a kola. Celý prostor sklepů je čistý a udržovaný. Po rekonstrukci jsou také společné prostory domu vč. výtahu, vstupní dveře jsou na čip a celý dům je chráněn kamerovým systémem.

Díky velkokapacitnímu parkovišti a novým parkovacím místům je parkování v okolí domu bez problémů. Pokud dáváte přednost MHD, zastávka je cca 200 m daleko. Je zde i vyžití pro děti – dětské a basketbalové hřiště a parkourové hřiště.

Hledáte zrovna takový byt? Pak zavolejte a domluvíme si prohlídku. Pomoc s financováním je samozřejmostí. Těším se na setkání.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Radek Grée
Ing. Radek Grée
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Radek Grée
Ing. Radek Grée
Telefon zobrazit telefon