Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 590 000 Kč

A

Mimořádně úsporná

  • Cena včetně provize, právního a realitního servisu.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petr Heidenreich

23 707 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 81 m²
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná
ID nemovitosti 26601
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 81 m²
Datum vložení před měsícem
Plocha celková 81 m²
Patro 1.

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji krásný byt o dispozici 3+kk s plochou 81 m2, situovaný v klidné a příjemné lokalitě ve Vochově. Tento byt, původně projektovaný jako 4+kk, se nachází v moderním cihlovém domě se čtyřmi byty, postaveném v roce 2019. Dům má izolační omítky a pyšní se energetickým štítkem A, což zaručuje mimořádnou úspornost. K bytu náleží dvě parkovací stání přímo před domem.

Byt nabízí dva balkony, z nichž jeden je přístupný z obývacího pokoje a druhý z ložnice, což poskytuje skvělý prostor pro relaxaci. Prostorný a světlý obývací pokoj je vybaven moderním kuchyňským koutem s vestavěnými spotřebiči, barovým pultem, indukční varnou deskou a digestoří. Okna orientovaná na jih a severozápad zajišťují dostatek přirozeného světla po celý den.

Byt dále disponuje dvěma WC a prostornou chodbou. Vytápění je řešeno podlahovým elektrickým systémem s možností individuální regulace v každé místnosti, což zajišťuje maximální komfort. Ohřev vody je zajišťován bojlerem. Byt je kompletně na elektřinu a okna z trojskel poskytují vynikající tepelnou izolaci. K bytu náleží také praktická komora o ploše 2 m2 přímo u bytu.

Lokalita Vochov nabízí vynikající občanskou vybavenost, včetně mateřské školy, fotbalového hřiště, víceúčelového hřiště a sportovního areálu s atrakcemi pro děti. Dopravní dostupnost je skvělá - do obce jezdí vlaky, autobusy i MHD, a do centra Plzně je to jen pár minut.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky tohoto výjimečného bytu. S financováním Vám rádi pomůžeme. Ev. číslo: 26601. Bližší informace Vám sdělí Petr Heidenreich, 722 818 550, k.plzen@reality11.cz

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petr Heidenreich
Petr Heidenreich
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petr Heidenreich
Petr Heidenreich
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit