Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

4 950 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

20 993 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV
Datum vložení předevčírem
Plocha užitná 97 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Montovaná
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 1171
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Představujeme vám nový, moderní a energeticky úsporný byt v klidné lokalitě s výbornou dostupností do Znojma. Tento byt je součástí 3 bytových domů projektu VILADOMY ÚNANOV a je přesně tím, co hledáte.

+ 3+kk s plochou 96,6 m2
+ Vlastní balkon 15,8 m2
+ Vysoký standard vybavení
+ PENB A/B
+ Tepelné čerpadlo a příprava pro fotovoltaiku
+ Klimatizace
+ Sklepní kóje
+ Blízkost přírody

Byt nabízí moderní a nízkoenergetické bydlení ve vysokém standardu a prostorný balkon s plochou 15,8 m2 poskytuje příjemné místo k relaxaci.

Dostatek místa pro celou rodinu vám nabízí dispozice 3+kk a 96,6 m2. Byt nacházející se ve 2. NP vás uvítá vstupní chodbou s přípravou na vestavěné skříně. Z chodby je přístupná koupelna, samostatná toaleta, pokoj, ložnice a srdce bytu – prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou. Všechny místnosti jsou dokonale prosvětlené jižním sluncem a mají přístup na prostorný balkon.

V celém projektu je kladen důraz na jednoduchou eleganci, cit pro detail a použití kvalitních materiálů. Standardy interiérů jsou navrženy v čistých přírodních tónech. Působí stylově, nadčasově a dokáží naplnit i ty nejvyšší nároky budoucích majitelů. Švýcarská laminátová podlaha KRONOSWISS je zárukou kvality a společně s podlahovým vytápěním zajišťuje ideální tepelný komfort. Obložkové dveře značky Invado, velkoformátové obklady a dlažba, včetně kompletního vybavení koupelen společnosti Ptáček zajišťují vysoký standard bydlení.

Všechny byty jsou vybaveny elektrickým podlahovým topením, klimatizací, připojením na tepelné čerpadlo a přípravou na vlastní fotovoltaiku. Soukromí a klid vám dopřejí elektrické předokenní žaluzie. Díky těmto technologiím a vysoce tepelněizolačním vlastnostem konstrukce domu získal projekt energetický štítek B. S využitím vlastní FVE se však dostanete až do kategorie A, a můžete tak získat výhodnější sazbu na financování koupě nemovitosti.

Ptáte se, kam s autem a lyžařským vybavením? Nemusíte se obávat, součástí příslušenství každého bytu je i sklepní kóje a parkovací stání před domem. Viladomy Únanov se nacházejí v blízkosti centra obce, kde naleznete veškerou občanskou vybavenost, jako jsou obchody, restaurace nebo také koupaliště. Skvělá dostupnost městské hromadné dopravy zajišťuje pohodlné spojení se Znojmem a okolními obcemi.

Milovníci přírody ocení blízkost zelených ploch a možnost procházek v okolí. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají komfortní a moderní bydlení s nízkými provozními náklady v klidné lokalitě.

Máte-li zájem o více informací nebo si chcete rezervovat tento jedinečný byt, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám osobně nebo telefonicky poskytneme veškeré podrobnosti. S financováním vám rádi pomůžeme.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Michal Arbeiter
Ing. Michal Arbeiter
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Michal Arbeiter
Ing. Michal Arbeiter
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit