Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

6 420 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Lucie Adamcová

27 227 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení včera
Plocha užitná 80 m²
Konstrukce Zděná
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Druhy bytů Mezonet
ID nemovitosti 27066-3
Stav nemovitosti Novostavba

Popis nemovitosti

Atraktivní mezonet se zahradou x garantovaný roční výnos x servis bez starostí x wellness x booking 9.7!
Pro rychlou orientaci doporučujeme 3D prohlídku, která je buď součástí inzerce nebo odkaz pošleme do mailu.

Vítejte v útulném venkovském sídle Branná 31, které bylo kolaudováno v listopadu 2023. Investiční projekt pro srdcaře Jižních Čech, kteří chtějí být součástí zajímavého byznysu s daným ročním výnosem a kompletním servisem. V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme k prodeji celkem osm nových dvoupatrových apartmánů o dispozici 1+ kk (o velikosti 39,4 m2) a 3 + kk (o velikosti 81,5 m2). Součástí nabídky velkých apartmánů jsou individuální venkovní kuchyně o velikosti 5 m2 a upravené soukromé zahrady o rozloze 80 m2. V galerii naleznete kartu apartmánu s přesným umístěním bytu, zahrady a venkovního prostoru pro vaření.
Majitel zajistí kompletní servis, vybavení do posledního puntíku a pronájem jednotek. Investoři, kteří se rozhodnou pro koupi, dostanou garantovaný roční výnos ve formě nájemní smlouvy zajištěný na dalších 5 let, bezpečně uloží své peníze do nemovitosti, která se navíc časem zhodnocuje.
Apartmány jsou vybavené s maximální péčí, láskou k naší zemi a k přírodě. Každý kus nábytku byl pečlivě vybrán, či na míru vyroben dle zadání architekta, aby celý projekt do sebe zapadl a dával smysl. Interiér zdobí kvalitní materiály a výrobky z krásného masivního dubu – jídelní stůl, konferenční stůl, kuchyňská deska z masivního buku apod. Co se týká vybavení, majitel preferoval české značky jako je ETA či Mora. Vnitřní vybavení apartmánů je jednotné, můžete si ho prohlédnout na fotkách či při virtuální prohlídce, vybavení zůstane majetkem hlavního investora a pod správou jeho týmu. Spokojení hosté hodnotí ubytování a servis jako naprosto výjimečné s hodnotou 9.7!
Celý areál bude doplněn o velkorysé wellness včetně prostor pro relaxaci, společné setkávání hostů, dětské hřiště je samozřejmostí, to vše bude opět součástí servisu apartmánů. Samozřejmostí jsou též individuální prostorné a uzamykatelné kolárny a parkovací místa. Venkovní kuchyně zahrnuje krásný zděný gril, umyvadlo, a plochu na přípravu jídla.
Apartmánový dům byl postaven v té nejvyšší možné kvalitě stavební i technologické.
Vybavení a technologie: dům je cihlový s Etics zateplením 20 cm, střešní krytina BetonPress, tepelné čerpadlo Ivar 2x16 Kw se zásobníky na TUV, okna se trojskly, podlahové topení, obklady a dlažby ve vyšším standardu, vysokorychlostní internet Poda s datovou TV. PENB je hodnocena jako velmi úsporná.
Projekt je postaven s citem pro lokalitu ve vzhledu venkovského dvoru. Žulové chodníky propojují venkovní prostory. Areál lze prakticky přizpůsobit pomocí vkusných mobilních stěn na akce jako je svatba, oslava či teambuilding, které se zde mohou konat přizpůsobené hostům na míru i mimo hlavní sezónu.
Více též na stánkách projektu. Těšíme se na prohlídku areálu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Lucie Adamcová
Ing. Lucie Adamcová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Lucie Adamcová
Ing. Lucie Adamcová
Telefon zobrazit telefon