Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

12 999 000 Kč

C

Úsporná

  • včetně provize, právního servisu, možnost dokoupit parkovací stání
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bc. Zuzana Lang DiS

55 128 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 89 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti N00530
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 4.
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 2 hodinami
Plocha celková 89 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Víte, že některé nabídky jsou prostě a jednoduše jedinečné? A přesně takovou bychom Vám tímto rádi představili. Nabízíme ke koupi krásný byt 3kk, 89 m², v pátém patře bytového domu z roku 2007. Jedná se o prostorný byt s výhledem do Lesoparku Hodkovičky v ulici U Zátiší, Praha 4. Tato výjimečná lokalita snoubí možnost klidného bydlení obklopeného přírodou se skvělou dopravní dostupností centra Prahy a zároveň kompletním zázemím především pro rodiny s dětmi. Jen si představte ten luxus zažít probouzení zpěvem ptáků a ne hlukem.

Výše zmiňovaná dispozice bytu 3kk lze v případě potřeby upravit na 4kk velmi snadnou stavební úpravou. V tuto chvíli je obývací pokoj velmi prostorný a je moderně propojený s kuchyní. Ta je vybavena kuchyňskou linkou se spotřebiči (lednice, myčka nádobí, varná deska, trouba, digestoř). Dále jsou k dispozici dva samostatné pokoje z nichž v jednom z nich je vestavná skříň. Ta je i na chodbě bytu a pomyslnou třešničkou je skvělá úložná šatna. Koupelna s vanou, toaleta samostatná. K bytu náleží sklep v přízemí domu. Je možné dokoupit i parkovací stání za 500.000,-Kč.

Autobusová zastávka, tramvaje a dokonce i vlakové nádraží Praha-Braník jsou v pěší vzdálenosti od bytu a nabízí jednoduchou dostupnost dopravy. Příjemný je i snadný nájezd na Barrandovský most či na pražský okruh. Pro milovníky sportovního vyžití je skvělou zprávou blízkost cyklostezky podél Vltavy, golfový klub i jiné sportovní areály. Možnosti nákupů, školky a školy jsou samozřejmostí a v docházkové vzdálenosti, kdy snadno propojíte doprovod Vašich děti s procházkou v blízkosti lesa. V zimních měsících možnost bruslení na nedalekém rybníku.


Velmi doporučuji osobní prohlídku bytu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bc. Zuzana Lang DiS
Bc. Zuzana Lang DiS
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bc. Zuzana Lang DiS
Bc. Zuzana Lang DiS
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti