Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

11 370 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • včetně provize realitní kanceláře Soccer Reality
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jiří Novák

48 220 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 5 dny
Plocha celková 86 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 86 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti N65574
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 4.

Popis nemovitosti

Soccer Reality nabízí k prodeji prostorný byt 3+kk o velikosti užitné plochy 86 m², který se nachází ve 4. patře cihlové novostavby z roku 2008. Byt je plně zařízen moderní kuchyňskou linkou se spotřebiči a nábytkem.


Byt zahrnuje předsíň (4,9 m²), obývací pokoj s kuchyňským koutem (33,2 m²), dvě samostatné ložnice (14 a 13 m²), koupelnu s vanou (5,4 m²), samostatné WC (1,7 m²), další předsíň (2,2 m²) a krásnou terasu (8,6 m²), která je orientována směrem na stezku za domem.



Na podlahách je plovoucí podlaha a dlažba, okna jsou orientovaná na jihozápad, což zajišťuje dostatek denního světla. Topení a ohřev vody jsou centrální. Byt je připojen k internetu a má televizní anténu.



K bytu náleží terasa, sklepní kóje (2,2 m²) a garážové stání v suterénu domu. V domě je k dispozici kolárna, celý objekt je pod dohledem kamerového systému a má zajištěnou ostrahu.



Byt se nachází v atraktivní lokalitě s veškerou občanskou vybaveností. Lokalita na adrese Jana Přibíka, Vysočany, má výbornou dopravní dostupnost. V blízkosti se nachází tramvajová zastávka Podkovářská, kde jezdí linky 8, 25 a noční linka 52, což umožňuje rychlé spojení do centra města a dalších částí Prahy. Navíc nedaleko leží stanice metra Kolbenova (linka B), odkud se do centra Prahy dostanete za přibližně 15 minut. Lokalita je také dobře dostupná autem, s blízkým napojením na Pražský okruh a dálnice směřující mimo město.

Co se týče občanské vybavenosti, v okolí bytu naleznete širokou škálu služeb. Včetně obchodů, supermarketů, škol, zdravotnických zařízení a parků. V nedaleké oblasti se nachází sportovní hřiště a cyklostezky, což nabízí možnosti pro aktivní životní styl.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jiří Novák
Jiří Novák
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jiří Novák
Jiří Novák
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti