Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

12 900 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michal Bláha

54 708 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 21 dny
Plocha užitná 73 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 395451
Stav nemovitosti Novostavba

Popis nemovitosti

Hledáte klidné útočiště před ruchem a shonem velkoměsta?

Exkluzivně vám nabízíme moderní byt 3+kk o rozloze 73,2 m² s prostornou terasou o velikosti 95,8 m² v projektu Rezidence VIVA. Byt se nachází na okraji Prahy, v klidné a bezpečné lokalitě Čakovice.

Tento byt je ideálním útočištěm před ruchem velkoměsta a nabízí soukromí, komfort a nádherné okolí. V ložnici oceníte prostornou šatnu, na chodbě je vestavěná skříň. Obývací pokoj je propojený s kuchyní, toaleta oddělena od koupelny a všechny tři pokoje mají přímý vstup na terasu.

Příroda a klid na dosah: byt se nachází v prostředí s výjimečnou energií a přírodou na dosah. Můžete se těšit na romantické procházky při západu slunce, sportovní vyžití či relaxaci v lesoparku a na cyklostezce hned za domem.

Velká terasa s možnostmi: terasa orientovaná na západ s výměrou 95,8 m², je ideální pro milovníky slunce. Je dostatečně prostorná pro venkovní nábytek, vířivku či bazén a nabízí možnost instalace pergoly nebo přístřešku. K dispozici je elektrická zásuvka a drenážní systém, který zajišťuje, že terasa zůstává suchá a bezpečná.

Rodinné a PET-friendly prostředí: lokalita je přívětivá k domácím mazlíčkům a sousedé jsou přátelští. V blízkosti (5 minut pěšky) najdete autobusovou zastávku s přímým spojením na metro Letňany, dětského lékaře, obvodního lékaře, gynekologa, zubaře, koupaliště, Tesco večerka, Globus, Lidl, velké OC v Letňanech a hřiště pro psy.

Skvělá občanská vybavenost: v okolí do ca. 10 minut pěšky se nachází Čakovický zámek s parkem, dětským hřištěm a rybníkem, kostel sv. Remigia, tenisové kurty a vlakové nádraží Čakovice, odkud se dostanete přímo na Masarykovo nádraží v centru Prahy. Rodiny ocení blízkost mateřských i základních škol a sportovních hřišť. Do OC Globus a OC Letňany se dostanete autem za ca. 5 minut, na Černý Most za ca. 15 minut a do centra Prahy MHD za ca. 25 minut.

Komfort a soukromí: k bytu náleží sklep, garážové stání a venkovní parkovací místa pro návštěvy. Soukromá příjezdová cesta zajišťuje maximální klid a pohodlí.
Pokud hledáte útulné a zároveň moderní bydlení s výhodami městské vybavenosti a klidného prostředí, je tento byt ideální volbou.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Bláha
Michal Bláha
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Bláha
Michal Bláha
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti