Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

12 000 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michal Bláha

50 891 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 169 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 395451
Stav nemovitosti Novostavba

Popis nemovitosti

Exkluzivně vám nabízíme moderní byt 3+kk o rozloze 73,2 m² s prostornou terasou o velikosti 95,8 m², samostatným sklepem o výměře 4,3 m² a parkovacím stáním v projektu Rezidence VIVA – Rýnská 950/11, Praha Čakovice.

Hledáte klidné útočiště, před ruchem a shonem velkoměsta, kde načerpáte správnou energii? Takto řešený bytový projekt je v Praze jedinečný. Byt se nachází na předměstí, v klidné a bezpečné lokalitě.

Tento byt je ideálním útočištěm před ruchem velkoměsta a nabízí klid, soukromí, komfort a nádherné okolí a je ideální pro rodinu s dětmi. V ložnici oceníte prostornou šatnu, na chodbě vestavěnou skříň. Obývací pokoj je propojený s kuchyní, toaleta oddělena od koupelny a všechny tři pokoje mají přímý vstup na terasu.

Byt disponuje výbornou izolací, která v létě brání přehřívání a v zimě udržuje teplo, díky čemuž se v bytě topí minimálně, což přispívá k výrazným úsporám energií.

Příroda a klid na dosah: byt se nachází v prostředí s výjimečnou pozitivní energií a krásnou přírodou na dosah. Můžete se těšit na romantické procházky při západu slunce, sportovní vyžití s dětmi, či relaxaci v lesoparku a na cyklostezce hned za domem. Děti pak jistě ocení několik dětských hřišť v okolí, z čehož jedno je přímo součástí projektu.

Velká terasa s možnostmi: terasa orientovaná na západ s výměrou 95,8 m², je ideální pro milovníky slunce. Je dostatečně prostorná pro venkovní nábytek, vířivku či bazén a nabízí možnost instalace pergoly nebo přístřešku. K dispozici je elektrická zásuvka a drenážní systém, který zajišťuje, že terasa zůstává suchá a bezpečná.

Rodinné a PET-friendly prostředí: lokalita je přívětivá k domácím mazlíčkům a sousedé jsou přátelští. V blízkosti (5 minut pěšky) najdete autobusovou zastávku s přímým spojením na metro Letňany, dětského a obvodního lékaře, gynekologa, zubaře, venkovní koupaliště, Tesco večerka, Globus, Lidl, velké OC v Letňanech a hřiště pro psy.

Skvělá občanská vybavenost: v okolí do ca. 10 minut pěšky se nachází Čakovický zámek s parkem, dětským hřištěm a rybníkem, kostel sv. Remigia, tenisové kurty a vlakové nádraží Čakovice, odkud se dostanete přímo na Masarykovo nádraží v centru Prahy. Rodiny ocení blízkost mateřských i základních škol a sportovních hřišť. Do OC Globus a OC Letňany se dostanete autem za ca. 5 minut, na Černý Most za ca. 15 minut a do centra Prahy MHD za ca. 25 minut.

Komfort a soukromí: je možné využívat venkovní parkovací místa pro návštěvy a společnou kočárkárnu. Příjezdová cesta zajišťuje maximální klid a pohodlí.
Pokud hledáte útulné a zároveň moderní bydlení s výhodami městské vybavenosti a klidného prostředí, je tento byt ideální volbou.

V okolí najdete cyklostezku Čakovice-Kbely-Letňany, discgolfové a parkurové hřiště, skatepark, fotbalový a tenisový klub, venkovní koupaliště, bowling a fitness centra. Dále se zde nachází krytý bazén Lagoon Letňany, ICE Aréna, multikina a golfový areál Vinoř, jarmarky a letní BusKina.

Cena je uvedena včetně provize RK, neplatíte nic navíc.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Bláha
Michal Bláha
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Bláha
Michal Bláha
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti