Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

17 600 000 Kč

C

Úsporná

  • včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Sergei Gagarin

74 641 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Skeletová
ID nemovitosti SP55
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost C - Úsporná
Balkóny Terasa
Datum vložení 2. července 2024
Plocha užitná 140 m²
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Patro 9.

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám k prodeji luxusní a prostorný byt 3+kk s terasou v osobním vlastnictví, který se umístěn v 10 nadzemním podlaží v rezidenčním komplexu s non-stop recepcí a ostrahou 24/7 “Central Park” na Praze 3 - Žižkov, ul. Pitterova.
 
Bytová jednotka je v velmi dobrém stavu. Byt s celkovou plochou 140m2 včetně terasy (41,84m2) a sklepu (8,59m2) a podlahovou plochou 97,73. Okna v bytě směřují na Jih.

Interiér se tvoří velký obývací pokoj s kuchyňským koutem (33,34m2) a vstupem na terasu. Dále se nachází první ložnice (15,78m2) která má koupelnu s vanou (3,39m2) a má vstup do terasy, další ložnice (21,48m2) se nachází na opačné straně bytu a taky má vstup do terasy. Vše propojuje prostorná chodba z které dostanete do každé místnosti. Na chodbě se nachází technická místnost (1,50m2), druhá koupelna se sprchovým koutem (4,55m2) a samostatná toaleta (1,76m2). K bytu patří sklep a garážové stání které již zahrnuto v ceně.

Projekt Central Park Praha nabízí udržovaný, oplocený park o výměře 15.000 m2 s dětským hřištěm, potokem, kavárnou. V komplexu je k dispozici nonstop recepce, ostraha s kamerovými systémy. Vstupy jsou zajištěny bezpečnostními čipy. V okolí je kompletní občanská vybavenost: mateřská školka, restaurace, pošta, poliklinika, sportovní centrum a park Parukářka.

Komfortní bydlení zajišťuje kvalitní technické vybavení, francouzská okna, dřevěná podlaha, velkoformátová dlažba. Byt je zabezpečen bezpečnostními dveřmi a recepční službou 24 hodin denně. Rezidence Central Park se nachází v ulici Pitterova, Praha 3 - Žižkov, v těsné blízkosti parku Parukářka a nákupního centra Flora. Okres Žižkov nabízí kompletní občanskou vybavenost: v okolí dostatek obchodů, restaurací a kaváren; skvělá dopravní dostupnost - stanice metra Flora v docházkové vzdálenosti, rovněž tak zastávky tramvají.
 
Jelikož není známa energetická třída PENB, v souladu s novelou zákona uvádíme energetickou třídu G

Pro více informací kontaktujte prosím realitního makléře.
Při kontaktu s realitním makléřem uveďte prosím identifikační číslo zakázky - ID: SP55.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Sergei Gagarin
Sergei Gagarin
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Sergei Gagarin
Sergei Gagarin
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti