Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

12 790 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Markéta Padevětová

54 242 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N107466
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Datum vložení před 17 dny
Plocha užitná 102 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 3.

Popis nemovitosti

V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme nadstandardně vybavený světlý designový byt, který se nachází v novostavbě residence Zahálka v jedinečné a klidné lokalitě Praha 4 – Modřany, vedle golfového hřiště a stezky podél vody. Byt 3+kk o celkové ploše 95 m2 s terasou a krásným výhledem do okolí.
Ideální dispoziční řešení bytové jednotky nabízí obývací pokoj, ložnice,dětský pokoj, koupelna s vanou a wc, samostatná toaleta, prostorná předsíň s vestavěnou skříní. Pro relaxaci a společenská setkání je k dispozici terasa, na kterou je vchod z obývacího pokoje i ložnice. Terasa je vybavena žaluziemi a sítěmi proti hmyzu. Bezpečnost a komfort zajišťují bezpečnostní dveře, dřevěná dubová podlaha s výbornými tepelnými vlastnostmi a rekuperační systém. Energetická náročnost budovy je B a byt má celkově velmi nízké náklady.
K bytu dále náleží sklepní kóje a garážové stání. Ve společných prostorách je k dispozici velká kolárna se sprchou s přímým vstupem na stezku.
Lokalita přímo u golfového hřiště a nábřeží Vltavy nabízí pohodlnou dostupnost do centra tramvají nebo vlakem, dobrou občanskou vybavenost a četné možnosti sportovního vyžití i aktivní relaxace v přírodě – v těsné blízkosti je oblíbená fitness dráha podél Vltavy, cyklostezka, golfové hřiště nebo turistická stezka v Modřanské rokli. V okolí funguje několik mateřských a základních škol, v krátké dojezdové vzdálenosti i mezinárodní škola BISP. Doporučujeme prohlídku tohoto bytu. Osobní vlastnictví s možností financovat hypotečním úvěrem, který za Vás rádi vyřídíme. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107466.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Markéta Padevětová
Markéta Padevětová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Markéta Padevětová
Markéta Padevětová
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti