Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

14 349 000 Kč

D

Méně úsporná

  • včetně anuity 9 900 000 Kč
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Veronika Baloun

60 853 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Datum vložení před měsícem
Plocha obytná 100 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 100 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 885191
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 3.

Popis nemovitosti

Představujeme Vám jedinečnou příležitost k nabytí prostorného bytu 3+kk o celkové užitné ploše 100 m2, situovaného přímo v historickém srdci Prahy. Tato nemovitost se nachází ve 3 patře cihlového domu s výtahem v oblíbené lokalitě Praha 1- Nové město, pouhých pár kroků od břehů Vltavy a v docházkové vzdálenosti od Pražského Hradu a obchodního centra Palladium, což zajistí budoucím majitelům všechny výhody života v centru metropole.

Byt prošel nedávno kompletní rekonstrukcí, při které byly použity materiály vysoké kvality, a je umístěn ve starším, ale pečlivě udržovaném cihlovém domě. Dispozice bytu zahrnuje samostatný obývací pokoj s moderně vybavenou kuchyňskou linkou, který je ideálním místem pro relaxaci i společenské stolování. Dvě slunné místnosti nabízí dostatek prostoru a soukromí, přičemž prostorná ložnice je zárukou klidného odpočinku.

Koupelna s luxusně velkou vanou slibuje pohodlí a relaxaci, samostatná toaleta zvyšuje komfort bydlení. Velká technická místnost s instalovanou pračkou slouží zároveň jako praktická prádelna. Další úložné prostory jsou k dispozici v další místnosti, což ocení každý, kdo hledá prostor pro své hobby či skladování.

Lokalita bytu nabízí vynikající spojení s veřejnou dopravou i kompletní občanskou vybavenost – školy, školky, nákupní možnosti a široký výběr restaurací a kaváren, vše na dosah ruky.

Byt se momentálně pronajímá. Nájemník bude pronájem končit. Můžeme Vám zajistit nového nájemníka v případě koupě na investici.

Pro další informace nebo domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat, ráda Vám nemovitost představím osobně. Přijďte se přesvědčit, že bydlení v centru Prahy může být nejen komfortní, ale i plné stylu a eleganci.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Veronika Baloun
Veronika Baloun
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Veronika Baloun
Veronika Baloun
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti