Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

6 253 503 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Lucie Buchtelová

26 521 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 19 dny
Plocha celková 80 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 80 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti N00274
Stav nemovitosti Rozestavěný
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

\"Vaše nová adresa snů!\"
\"Představte si život ve světle nového dne, každý den! Rezidenční projekt Bílá Perla v Opavě přináší moderní bydlení přesně podle Vašich snů. Obklopeni historií a zelení bývalých kasáren, nyní se můžete stát součástí komunity, která hodnotí klid, bezpečí a kvalitu života.

Bílá Perla je víc než jen domov. Je to místo, kde se potkává elegance a praktičnost. Vybírejte z bytů od útulného 1 + kk až po prostorné 4 + kk, vše připraveno, aby vyhovovalo potřebám Vaší rodiny, poskytovalo pohodlí pro zasloužený odpočinek nebo sloužilo jako moudrá investice do budoucna.

Bez starostí zaparkujete v našich podzemních garážích nebo na venkovních stáních. A protože víme, že každý prostor se počítá, ke každému bytu náleží i praktický sklep nebo komora přímo v bytě. Potřebujete více místa? Máme k dispozici další sklepy k nákupu.

Nejenže najdete domov, který odráží Vaše přání, ale také místo, kde se Vaše děti mohou bezpečně vydat na dobrodružství a kde si senioři užijí zasloužený klid. A pro investory? Příležitost, která se neodmítá.

Neztrácejte čas prohlížením nekonečných inzerátů. Bílá Perla je tu, aby uspokojila Vaše touhy po dokonalém domově. Klikněte níže a objevte bydlení, které mění hru. Vítejte doma, vítejte v Bílé Perle!\"

Bytová jednotka 3+kk o výměře 80,07 m2 se zahrádkou se nachází v moderním bytovém projektu s důrazem na vysoký komfort a bezpečnost bydlení.
Všechny bytové domy jsou realizovány jako energeticky úsporné, mají šest podlaží a jsou koncipovány dle nových trendů bydlení. Byty v 6NP jsou vybaveny rekuperačními jednotkami, mají podlahové vytápění, venkovní stínění a přípravu pro klimatizace ve standardu. Byty v 1 – 5 NP mají ve standardu přípravu na venkovní stínění. Každý byt má balkón nebo terasu, byty v 1NP domu mají k dispozici předzahrádky. Součástí ceny bytu jsou hotové koupelny vč. zařizovacích předmětů, podlahové krytiny, zárubně a dveře, byty budou vymalovány bílou barvou. Více podrobností Vám sdělí prodejce nebo je naleznete na rezidencebilaperla.cz

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Lucie Buchtelová
Lucie Buchtelová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Lucie Buchtelová
Lucie Buchtelová
Telefon zobrazit telefon