Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 899 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Oldřich Humpolec

8 054 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 55 m²
ID nemovitosti MR13252
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Patro 3.
Datum vložení před 12 dny
Plocha obytná 49 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Na prodej: Výjimečná bytová jednotka 3+kk o rozloze 58 m2, nacházející se ve 4. nadzemním podlaží (bez výtahu). Tento elegantní byt prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2017, kdy byly instalovány nové rozvody elektřiny, štuky, zcela nová koupelna a moderní podlahy. Součástí prodeje je také vybavení bytu, které bude podrobně specifikováno při osobní prohlídce. K bytu navíc patří prostorná sklepní kóje, ideální pro uskladnění sezónních potřeb.

Měsíční náklady na bydlení, podle evidenčního listu pro dvě osoby, činí 6 451 Kč. K těmto poplatkům je nutné připočítat individuální výdaje za elektřinu, plyn a internet, které si nový majitel může nastavit podle vlastních potřeb a spotřeby.

Pro lepší představu o dispozici a celkovém stavu bytu jsme pro vás připravili 3D virtuální prohlídku. Tato moderní technologie vám umožní projít si byt z pohodlí vašeho domova a získat jasnou představu o uspořádání jednotlivých místností. Doporučujeme prohlédnout si tuto virtuální prohlídku na počítači nebo tabletu pro detailnější a přehlednější zobrazení.

K bytu je možné přenechat jedno placené parkovací místo od města Meziboří, které se nachází přibližně 40 m od vchodu, s roční platbou 2 400 Kč. Dále je také možnost odkupu garáže, která je vzdálená přibližně 300 m.

Byt je situován ve velmi klidné a žádané lokalitě, což z něj činí ideální místo pro pohodlné bydlení. Nezapomeňte, že taková příležitost se nenaskýtá každý den!




Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Oldřich Humpolec
Oldřich Humpolec
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Oldřich Humpolec
Oldřich Humpolec
Telefon zobrazit telefon