Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • konečná cena včetně provize a právních služeb, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního serv
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Zdeněk Milfajt

25 403 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Konstrukce Zděná
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Patro 2.
Elektřina 230 V
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 6539
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Datum vložení před 9 hodinami
Plocha užitná 84 m²

Popis nemovitosti

Představuji vám skvělý rodinný byt, který si vás získá prostorností, moderním pojetím i praktickým řešením.
Parkování na vlastním pozemku, velký balkón s pěkným výhledem nebo vytápění a chlazení tepelným čerpadlem, to jsou bonusy, které byt jen a jen vylepšují.

Pro rodinu potřebujete prostor, kterého byt nabídne 84 m2 a k tomu velký balkón 7 m2. Přesně takovou výměru má byt s oblíbenou dispozicí 3+kk, který nabídne velmi praktické uspořádání. Majitelé zároveň bytu dali jednoduchý a nadčasový design, který odpovídá současným trendům, i proto je byt bez investic připravený k nastěhování.
Začnu hned v předsíni s obřími vestavěnými skříněmi i prostorem pro pračku a sušičku. Ty můžou být i v koupelně, kterou majitelé před rokem zmodernizovali a je zkrátka nádherná! Základem pro rodinu jsou 2 oddělené pokoje, které jsou neprůchozí. Ložnice rodičů je samozřejmě vybavena vestavěnými skříněmi a aby byla klidnější, je přístupná z chodby. Naopak dětský pokoj je přístupný přímo z obývacího pokoje a vzniká tak společný prostor pro celou rodinu. Obývací pokoj je propojený s kuchyňským koutem a díky jeho velikosti 30 m2 nabídne dost místa pro obývací i jídelní část. Prostor je krásně světlý díky prosklenému vstupu na balkon, který je v létě oázou pro odpočinek a třeba grilování, díky severní orientaci tu není ani v parných dnech k nevydržení. O tepelný komfort v bytě se stará tepelné čerpadlo, které slouží jak k vytápění bytu, tak jeho chlazení. Orientace bytu na sever směrem k vlakovému nádraží zároveň zajištuje klidné bydlení odstíněné od ruchu hlavní ulice.
S ohledem na tepelné čerpadlo jsou na byt poměrně nízké náklady, kdy spotřeba elektřiny nepřesahuje 2.000 Kč a stálé platby na provoz domu činní 3.200 Kč. Za tak velký byt jsou to opravdu příjemné náklady.

Byt je umístěný ve 2. patře domu, který byl postavený přibližně v roce 2005. V domě není výtah, ale 2 patra nejsou žádnou překážkou. Kočárek a další vybavení si můžete nechat v přízemí v kočárkárně.
Dům stojí na vlastním oploceném pozemku, který slouží. zároveň jako parkování pro obyvatele domu. Máte tak zajištěné bezproblémové a bezpečné parkování přímo u vchodu.

Dům najdete šikovně ukrytý v druhé řadě zástavby na Hanychovské ulici nedaleko Starých Pekáren. Lokalita se vyznačuje naprosto skvělou dostupností. Ať je to autem napojení na rychlostní průtah, nebo tramvajová zastávka přímo u domu a vlakové i autobusové nádraží do 10 minut chůze. V okolí je stejně tak k mateřská i základní škola a kompletní vybavenost je v centru města, kam je to tramvají 4 zastávky.
Pro volnočasové vyžití je v okolí ideální sport park u HomeCredit Areny, cyklostezka za domem a nebo se vydáte na Ještěd, kam jede tramvaj přímo od domu.

Vím, jakou má lokalita pověst, ale nenechte se odradit.
Přijďte za mnou na prohlídku a přesvědčte se o tom jaké je to parádní rodinné bydlení s nízkými náklady.
Budu se těšit na viděnou.

Z důvodu absence PENB je nemovitost dočasně zařazena do kategorie G.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Zdeněk Milfajt
Zdeněk Milfajt
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Zdeněk Milfajt
Zdeněk Milfajt
Telefon zobrazit telefon