Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 350 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bc. Jana Bulisová
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
1 hlas

22 689 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 120 m²
Elektřina 400 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Ústřední - elektrické
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Druhy bytů Mezonet
ID nemovitosti 546
Stav nemovitosti Bezvadný

Popis nemovitosti

Bydlet v bytě, ale ne na sídlišti? V klidné části Jihlavy, poblíž řeky, cyklostezky, v domě s historií a zároveň se všemi službami v dosahu? Parkovat bez starostí? Proč ne! Přesně takový byt Vám právě teď nabízím v místní části Helenín.
Bytová jednotka, o původní dispozici 2+kk s podlahovou plochou 96m2, která se nachází v přízemí bytového domu z konce 19.století a má tak bezbariérový přístup, byla vestavbami upravena a užitná plocha tím navýšena na krásných 120m2.
Tento byt je naprosto výjimečný nejen svou dispozicí. Původní přiznané kamenné sloupy ve zdivu a vysoké stropy s nosnými klenbami dodávají tomuto bytu neopakovatelnou atmosféru. Hlavním obytným prostorem je obývací pokoj s kuchyňským koutem a otevřenou galerií sloužící pro spaní čítající více než 60m2 (+ spací plocha 12m2). I nad sousedním pokojem a koupelnou je nadstavbou vytvořena plocha využitelná pro spaní. Snížením stropů nad předsíní, druhou koupelnou a WC vznikl úložný prostor přístupný po stahovacích schůdcích z předsíně („půdička“).
Byt disponuje dvěma koupelnami, kdy jedna je vybavena vanou a umyvadlem, ve druhé je sprchový kout, připojení pro pračku a elektrický kotel. WC je samostatné, opatřené malým umyvadlem.
Kuchyňská linka zůstává vybavena spotřebiči: elektrická trouba, varná deska, digestoř a myčka.
K vytápění jednotky slouží elektrokotel a krbová kamna s vysokou výhřevností, kterými lze bez problémů vytopit celý obytný prostor. Ohřev vody zajišťuje el.bojler. Plyn je do bytu možno zavést. Podlaha v pokojích plovoucí, jinak dlažba. Okna plastová, dveře dřevěné dýhované.
K bytu náleží kóje 2,2m2, k užívání jsou společné prostory a za 200,-Kč měsíčně si můžete pronajmout sklad ve 4.NP. Měsíční náklady na FO 2.300,-Kč, voda 600,-Kč.
Nejen samotný byt s příslušenstvím, ale i lokalita, do níž je nemovitost zasazena, jsou svým způsobem výjimečné. Místo je klidné, poblíž řeky a cyklostezky, příroda na dosah a zároveň v blízkosti zastávky MHD. V centru města jste autem do 10ti minut, Tesco asi 15min pěšky,… Rodiny s dětmi jistě zaujme menší dětské hřiště u domu a venkovní posezení.
Hledáte-li klidné a ojedinělé místo pro svůj život, pak určitě nemiňte tuto nabídku. Obdobných nemovitostí se na trhu objevuje velmi málo. Kontaktujte makléře a domluvte si prohlídku, ať sami můžete procítit zvláštní kouzlo a atmosféru tohoto místa.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bc. Jana Bulisová
Bc. Jana Bulisová
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
80 %

1 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bc. Jana Bulisová
Bc. Jana Bulisová
Telefon zobrazit telefon