Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 400 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně bytu 1+kk 29m2 ve stejné části budovy v přízemí.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Natálie Nečasová

22 901 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Kanalizace Žumpa, septik
Druhy bytů Atypický
ID nemovitosti 910792
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 70 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Dopravní spojení MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 29 dny
Plocha pozemku 70 m²
Plocha zastavěná 235 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 70 m²
Patro 1.

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji atraktivní apartmán v historické budově z roku 1889, který se nachází v malebné obci Jedovnice na adrese Legionářská 49. Tento byt prošel rozsáhlou a kvalitní renovací v roce 2018, která spočívala v obnově původních prvků a současně v zavedení moderních technologií a vybavení.

Jedná se o apartmán o celkové užitné ploše 70 m2, který se nachází v prvním patře dvoupatrového domu. Součástí je také samostatný byt 1+kk o ploše 29 m2, jenž může sloužit k pronájmu a generovat tak pravidelný příjem. K apartmánu dále náleží prostorná zahrada o rozloze 322 m2, ideální pro odpočinek, pěstování zeleniny či relaxaci ve stínu stromů. Parcela má stejně jako byt výměru 70 m2. K dispozici je také sklep, který poskytuje dostatek úložného prostoru nebo místo pro vaše záliby.
Apartmán je nabízen částečně zařízený, s plně vybavenou kuchyní zahrnující troubu, indukční varnou desku, mikrovlnnou troubu, lednici a pračku. O vytápění se stará moderní peletový kotel, který kombinuje ekonomičnost s ekologičností. Nemovitost je napojena na veřejný vodovod a kanalizaci a je zde také možnost kabelového připojení k internetu, což zajišťuje vysoký standard bydlení.
Lokalita nabízí klidné prostředí menší obce s výbornou dostupností veškerých služeb. V blízkosti naleznete banku, úřady, školku, poštu, sportovní zařízení, kulturní centrum, základní školu, obchody, restaurace, lékaře a další potřebné služby. Pro milovníky přírody je k dispozici rozlehlá zeleň, lesy a jezero, což činí tuto lokalitu ideální volbou pro rodiny s dětmi i pro nadšence do outdoorových aktivit.
Tento jedinečný apartmán je skvělou příležitostí pro zájemce o kvalitní bydlení kombinující klid, přírodu a snadnou dostupnost služeb. Nemovitost je připravena k okamžitému převzetí a lze ji financovat hypotékou.

Cena nemovitosti je stanovena na 5 400 000 CZK včetně všech reklamních a servisních poplatků, plus provize RK. K navýšení ceny na základě DPH ve výši 21% nedojde, což představuje významnou finanční úsporu pro potenciálního kupujícího. Energetická třída G (není štítek).

Pokud hledáte výjimečné bydlení s historickým kouzlem a moderním komfortem, neváhejte nás kontaktovat pro další informace či prohlídku této nemovitosti.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Natálie Nečasová
Natálie Nečasová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Natálie Nečasová
Natálie Nečasová
Telefon zobrazit telefon