Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

9 600 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

40 713 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Druhy bytů Podkroví
Vlastnictví soukromé
Patro 3.
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 27089
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost C - Úsporná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 23 hodinami
Plocha užitná 100 m²

Popis nemovitosti

Tento prostorný podkrovní byt 3+kk o velikosti 100 m2 se nachází ve 3. patře moderního bytového domu na ulici T. G. Masaryka v Horoměřicích. Je ideální pro rodiny, které hledají pohodlné a praktické bydlení v klidné lokalitě. Byt nabízí velkorysý obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou a dvě prostorné ložnice, z nichž jedna má vlastní šatnu. V bytě jsou navíc umístěny tři vestavěné skříně, které poskytují dostatek úložného prostoru pro rodinné potřeby. Praktická komora vedle kuchyně může sloužit nejen jako úložný prostor, ale také jako prádelna. Klimatizace v obývacím pokoji zajistí maximální komfort během horkých letních měsíců. Koupelna je oddělena od WC pro větší pohodlí a praktičnost. Podlahové krytiny byly pečlivě zvoleny – vinyl v obývacím pokoji pro snadnou údržbu, laminát v ložnicích a dlažba v kuchyni a chodbě. K bytu náleží parkovací stání přímo před domem, což poskytuje maximální pohodlí.

Rodinné zázemí a vybavenost:
Byt se nachází v rezidenční čtvrti s dětským hřištěm, což vytváří bezpečné a příjemné prostředí pro děti. Horoměřice jsou vyhledávanou lokalitou díky klidnému okolí a vynikajícímu spojení do Prahy – autobusem jste na metru Bořislavka za pouhých 8 minut, do Dejvic za 15 minut. V okolí najdete vše, co je potřeba pro rodinný život – školky, školy, obchody, zdravotní střediska a sportovní areály. Blízkost přírodních lokalit, jako je Šárecké údolí, nabízí spoustu příležitostí pro rodinné výlety a aktivní trávení volného času.

Tento byt je perfektní volbou pro rodiny, které hledají kvalitní a moderní bydlení s vynikajícím zázemím a skvělou dostupností do Prahy.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Boris Šosman
Boris Šosman
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Boris Šosman
Boris Šosman
Telefon zobrazit telefon