Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

9 500 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr.Marián Steiger

40 289 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici
Wc Splachovací
Datum vložení před 6 dny
Plocha užitná 100 m²
Elektřina 230 V
Vybavení pronájem Kuchyňská linka, Sporák, Myčka
Příjezdy Dlažba
Zateplení Zateplený
Vlastnictví soukromé
Patro 3.
Zdroje vody Veřejný vodovod
Okna Kombinovaná
Vytápění podrobnosti El.kotel
ID nemovitosti 2153895907
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Jako majitel bytu Vám nabízím k prodeji pěkný, pocitově příjemný a prostorný byt o výměře 100 m², dispozičně 3+kk ve 3. patře cihlového domu na adrese T. G. Masaryka 907, Horoměřice, okres Praha západ. Realitní makléři prosím nevolejte. Děkuji.

Byt se nachází na severozápadním okraji Prahy s bohatou občanskou vybaveností jako jsou obchody, pošta, sportoviště, restaurace, wellness, základní škola a mateřské školy.

Blízké je spojení na dálnici D7 (5 min), na letiště (8 min). Autobusem na metra A - Bořislavka (11 min).

Blízko je to i do okolních lesů kolem Kopaninského potoka, do přírodního parku Šárka - Lysolaje nebo k přírodním památkám Housle a Kozí hřebty.

Dům, ve kterém se byt nachází, byl postaven v roce 2009 v rámci výstavby bytových domů na severním okraji obce, a to ve velmi klidné části Horoměřic, v místě, kde neprobíhá tranzitní doprava. Konstrukce domu je smíšená, zdivo je z cihel. Vytápění a ohřev vody jsou zajištěné místní plynovou kotelnou umístěnou v přízemí domu, v jednotlivých místnostech bytu jsou radiátory. Dům je napojen na obecní vodovod i kanalizaci. V domě je společná kolárna.

Dispozičně se jedná o byt 3+kk, ale snadno by šlo dispozici změnit na 4+kk. Orientovaný na jižní a západní stranu a tím krásně prosvětlený. Pokoje jsou neprůchozí se samostatnými vchody. Vedle kuchyně je prostorná komora, kde lze umísit pračka a sušička. Dominantou bytu je velký obývací pokoj, propojený s jídelním prostorem a kuchyní. Velkou výhodou jsou 3 prostorné vestavěné skříně, 2 v předsíni a 1 v prostoru před ložnicí. Okna v bytě jsou plastová a jsou vybavena žaluziemi. Na střešních oknech jsou předokenní rolety (v kuchyni na dálkové ovládání) a v pokojích i vnitřní zatemňovací rolety. V prostoru jídelního koutu je umístěna designová klimatizační jednotka (Toshiba), kterou je možné ovládat i dálkově přes mobilní telefon. To umožňuje nastavit si vzdáleně požadovanou teplotu předem a domů přijet do příjemného prostředí s vychlazeným vzduchem. Klimatizační jednotka je dimenzovaná s dostatečnou kapacitou. V obývacím pokoji a v ložnici je datový rozvod, televize je napojena na společnou anténu.

K bytu patří jedno vyhrazené parkovací stání, které je přímo před vchodem do domu.

Byt se prodává částečně zařízený. Kuchyňská linka se spotřebiči (digestoř, varná indukční deska, myčka), gauč a vestavěné skříně jsou součástí ceny bytu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

Mgr.Marián Steiger
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

Mgr.Marián Steiger
Telefon zobrazit telefon