Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 990 000 Kč

C

Úsporná

  • Včetně právního servisu, úschovy financí, poplatků na katastr i odměny RK.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ladislav Jandáček

33 885 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 13512
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 82 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV
Datum vložení před 21 dny
Plocha pozemku 82 m²
Plocha zastavěná 82 m²
Způsoby vytápění Ústřední - elektrické
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 82 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Holubice Vám mohu vřele doporučit protože tu sám bydlím. Zkuste si představit jak se probouzíte do slunečného rána, otevíráte dveře na terasu a do nového dne vás vítá vůně čerstvé kávy a zpěv ptáků. Zní to dobře? S tímto bytem 3+kk v Holubicích se to může stát skutečností! Holubice je obec ležící pouhých 20 minut jízdy autem od Prahy a asi 10 minut od Kralup nad Vltavou. Nabízí klidné a bezpečné prostředí pro rodinný život, zároveň však máte vše potřebné na dosah ruky.
Tento byt je prostě stvořený pro rodinný život. Velkorysý obývací pokoj spojený s kuchyní a vstupem na zahradu je ideálním místem pro společné chvíle, ať už vaříte, hrajete si s dětmi nebo jen tak relaxujete. Dva samostatné pokoje poskytují každému členu rodiny dostatek soukromí. A co teprve ta koupelna! Velká, s vanou i sprchovým koutem - ráno se tu vystřídá celá rodina bez zbytečného stresu. A když vyjde sluníčko, stačí otevřít dveře na terasu a ocitnete se ve svém vlastním zeleném království. Předzahrádka s terasou je jako bonusový pokoj navíc - ideální pro letní grilování, dětské hry nebo jen tak pro lenošení s knížkou. Za ta léta již živý plot garantuje naprosté soukromí. Neváhejte a přijďte se podívat sami! Třeba právě tady začíná váš nový, šťastný příběh.
Najdete u nás mateřskou a základní školu, obchod, hospodu, rodinnou kavárnu, sportovní hřiště, dětské hřiště, venkovní posilovnu, pumptrack, rybník a dokonce i stáje. Také je tu lékař a zubař. Za ostatním můžete zajet do zmíněných měst. Obec má dobré dopravní spojení s Prahou. Na metro A se busem dostanete za 25 minut a ve špičkách jezdí po 10 minutách. Autem jste tam za 15 minut. Doslova pod kopcem v Otvovicích je vlakové nádraží, kterým se dostanete do Kralup, nebo na Kladno.

V okolí obce najdete lesy, rybníky, cyklostezky a turistické trasy. Příjemná procházka je u nedaleké zříceniny hradu Okoř, nebo do Kralup na Dvořákovu cestu, či do parku Hostibejk. Hodně příjemná je i dančí obora Veltrusy a okolí zámku.
Jestli se Vám líbilo co jste nyní viděli a chtěli byste se přijít podívat dejte mi vědět a domluvíme prohlídku. Jsem Láďa Jandáček a už se nemohu dočkat až Vás tady přivítám. Budete se tak moci zeptat na vše, co Vás zajímá.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ladislav Jandáček
Ladislav Jandáček
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ladislav Jandáček
Ladislav Jandáček
Telefon zobrazit telefon