Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

2 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Ondřej Klvač

12 680 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
Datum vložení před 6 dny
Plocha pozemku 70 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 70 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 129
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 70 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji krásný a slunný byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+kk, který prošel rekonstrukcí. Tento byt se nachází v klidné lokalitě na okraji obce Černotín, ve vyvýšeném 1. nadzemním podlaží dvoupodlažního zděného domu, kde jsou pouze 4 bytové jednotky.

Celková užitná plocha bytu činí 80,36 m².

Po vstupu do bytu vás přivítá široká chodba (6,48 m²) s lamelovou stěnou vyrobenou na míru. Naproti vstupním dveřím se nachází praktická šatna (2,5 m²). Po levé straně chodby naleznete samostatnou toaletu (0,84 m²) a moderní koupelnu se sprchovým koutem a prostorem pro pračku (2,85 m²). Byt dále disponuje dvěma neprůchozími pokoji – větším o ploše 21 m² a menším o ploše 18 m², který má přístup na balkón (3 m²). Z balkónu se dostanete na společnou zahradu.
Srdcem bytu je prostorný obývací pokoj s kuchyní (18,44 m²), která je kompletně vybavená moderními spotřebiči, včetně myčky nádobí. K bytu patří také sklep (7,25 m²), umístěný přímo pod bytem, vybavený vlastním plynovým kondenzačním kotlem pro vytápění a ohřev teplé vody.

V rámci poslední rekonstrukce byla vyměněna okna za plastová s trojsklem včetně parapetů a žaluzií, položeny nové PVC podlahy, instalovány nové vnitřní dveře, omítky byly renovovány celoplošnou stěrkou a byt byl nově vymalován. Zmodernizována byla také kuchyně, koupelna a toaleta. Byt prošel důkladnou kontrolou elektrických, plynových a topných systémů. Kotel byl servisován a doplněn o chytrý termostat pro ovládání teploty.

Lokalita je klidná a bezpečná, což činí tuto nemovitost ideální pro rodiny s dětmi a ty, kteří tráví hodně času venku. Výborná dopravní dostupnost je zajištěna díky nedalekému vlakovému nádraží. Parkování vozidel je možné na veřejném pozemku před domem nebo na vyhrazených místech podél komunikace.

Uvedená cena zahrnuje celou nemovitost včetně provize a veškerých nákladů. Nemovitost lze financovat hypotékou. Pro více informací nebo sjednání prohlídky kontaktujte našeho makléře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Ondřej Klvač
Ing. Ondřej Klvač
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Ondřej Klvač
Ing. Ondřej Klvač
zobrazit telefon