Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Milan Pokorný

25 403 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Datum vložení včera
Plocha pozemku 79 m²
Plocha zastavěná 298 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 79 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 65
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 72 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji nový exkluzivní, světlý a prostorný byt o dispozici 3+1 v jedné z nejklidnějších lokalit v Žacléři. Tento moderní byt se nachází ve vícepodlažním objektu a disponuje celkovou podlahovou plochou 79 m², což zaručuje dostatek prostoru pro pohodlný život.

V tomto domě je celkem 11 nových bytů od velikosti 20 m2 a až 102 m2. Všechny vznikly totální rekonstrukcí původního objektu. Z toho 3 byty mají svůj vlatní vchod přímo z venku, do zbytku se dostanete z prostorné chodby, rozkládající se na třech podlažích domu. Čtyři z těchto bytů disponují venkovni terasou navazující plynule na pozemek náležící k domu.

Byt nabízí moderně vybavenou kuchyňskou linku, která zahrnuje veškeré potřebné spotřebiče pro komfortní vaření. Koupelna s kvalitními materiály dotváří moderní ráz této nemovitosti.

Vytápění je zajištěno centrální plynovou kotelnou s možností individuální regulace díky samostatným měřidlům na topení, teplou a studenou vodu. Byt je napojen na městský vodovod a kanalizaci, elektřina je zde standardně 230 V.

Přístup k nemovitosti je po asfaltové vozovce, s možností dobrého spojení jak autem, tak autobusem

Město Žacléř, známé jako východní brána Krkonoš, je obklopeno krásnou horskou přírodou a nabízí široké možnosti aktivního odpočinku v každém ročním období. Místní části Bobr a Prkenný Důl poskytují ideální prostředí jak pro milovníky horské turistiky, tak i pro lyžaře v zimních měsících. Blízkost Rýchorského pralesa a dalších přírodních krás dělá z této oblasti vyhledávanou destinaci pro všechny, kteří ocení klid a přírodu v bezprostřední blízkosti svého domova. Úsek dálnici D11 z Trutnova na hranici s Polskem, dlouhý přibližně 21 km, by měl být dokončen do roku 2027. O rok déle celá dálnice tak propojí českou a polskou dopravní síť, což výrazně zlepší dostupnost do Žacléře i polských regionů.

Tento luxusní byt je skvělou volbou pro ty, kteří hledají moderní bydlení v klidné lokalitě s vynikající dostupností ke sportovnímu i kulturnímu vyžití.

Pro více informací nebo sjednání prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Milan Pokorný
Milan Pokorný
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Milan Pokorný
Milan Pokorný
Telefon zobrazit telefon