Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 500 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

14 843 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 76 m²
Plocha zastavěná 711 m²
Konstrukce Panelová
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 76 m²
Patro 2.
ID nemovitosti 5225
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 73 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

BO! reality vám nabízí jedinečnou příležitost ke koupi prostorného bytu s dispozicí 3+1 o rozloze 76 m² s balkonem ve vyhledávané lokalitě Studénky. Byt je ideální pro rodiny, páry i jednotlivce hledající komfortní a moderní bydlení.

Dům:
Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží panelového domu, který nedávno prošel kompletní revitalizací. Dům má novou zateplenou fasádu, která zlepšuje tepelnou izolaci a snižuje náklady na vytápění. Všechna okna byla vyměněna za plastová, což dále přispívá k energetické úspornosti a zlepšuje akustickou izolaci. Společné prostory v domě byly renovovány, což zahrnuje novou podlahovou krytinu a moderní osvětlení, dodávající domu čistý a moderní vzhled.

Bytová jednotka:
Všechny pokoje jsou samostatné, což zaručuje soukromí a pohodlí pro všechny obyvatele. Obývací pokoj má přímý vstup na balkon, odkud je nádherný výhled na okolní přírodu. Tento prostor je ideální pro odpočinek a relaxaci po náročném dni. Byt má také malý pokoj, který lze využít k vybudování šatny nebo jako domácí kancelář.

Dispozice bytu:
Obývací pokoj se vstupem na balkon.
Samostatná kuchyň s jídelním koutem.
Ložnice.
Dětský pokoj.
Malý pokoj vhodný pro šatnu nebo pracovnu.
Koupelna s obklady, vanou a umyvadlem.
Samostatné WC.
Společné prostory a okolí:
K bytu patří také přístup ke společným prostorám pro uskladnění kol a kočárků. Dům je obklopen zelení, což vytváří příjemné prostředí pro procházky a rekreační aktivity. V blízkosti se nachází několik parků, škol, školek, zimní stadion a koupaliště, což ocení zejména rodiny s dětmi. Parkování je možné přímo před domem.

Lokalita:
Studénka je klidná a vyhledávaná lokalita, která nabízí dokonalou kombinaci přírody a veškeré občanské vybavenosti. Ve městě najdete školy, školky, obchody, restaurace a další služby, které usnadňují každodenní život. Studénka je známá svou tradiční výrobou železničních vagonů, což přidává městu jedinečný charakter. Lokalita je ideální pro relaxaci a volnočasové aktivity a nabízí výbornou dopravní dostupnost.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro bližší informace a sjednání prohlídky. Jsme připraveni vám poskytnout veškeré potřebné informace a odpovědět na vaše otázky.

BO! s námi rostou příběhy...

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Miroslava Petličarovská
Ing. Miroslava Petličarovská
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Miroslava Petličarovská
Ing. Miroslava Petličarovská
Telefon zobrazit telefon