Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 400 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Lenka Hrušková
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
1 hlas

14 419 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení včera
Plocha pozemku 227 m²
Patro 3.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - elektrické
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 90 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Žumpa, septik
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 399704
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 227 m²

Popis nemovitosti

Hledáte klidné bydlení s atmosférou malebné vesnice a přitom kousek od veškerého městského komfortu? Pak vás tento byt v obci Střemy u Mělníka jistě zaujme. Nacházíte se ve 4. patře bytového domu v centru obce a čeká na nového majitele, který ocení nejen prostor a kvalitní rekonstrukci, ale i kouzlo okolí a bohaté možnosti pro rodiny s dětmi.

Překročte práh tohoto bytu a nechte se okouzlit prostorným interiérem, který dýchá vzdušnost a světlem díky střešním oknům s výhledem do okolních lesů. Byt o dispozici 3+1 90m2 se skládá z chodby, ložnice, obývacího pokoje, dětského pokoje a kuchyně. Otevřená kuchyně je vybavena moderní kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči – nechybí elektrický sporák s troubou, digestoř a praktická myčka. Vaření bude radostí, a pokud potřebujete uložit veškeré zásoby, je zde zděná špajz, která na vás čeká přímo u kuchyně.

Byt je po celkové rekonstrukci a v osobním vlastnictví, ve 4.patře. Bytový dům nemá výtah ani lodžii, disponuje velkým prostorem na parkování. Bytové jádro je zděné, podlahy jsou rovné pokryté PVC a z části keramikou. Plyn není zaveden. Bytovou jednotku vytápí elektrický kotel. Náklady na bydlení 3.000Kč. K bytu náleží sklep a technická místnost na chodbě vedle vstupních dveří do bytu. Tato technická místnost je dostatečně velká pro pračku, sušičku i šatnu popř.úklid.místnost.

Byt je ideální pro ty, hledají klid a přírodu na dosah ruky, ale zároveň chtějí zůstat v kontaktu s veškerou občanskou vybaveností. Střemy jsou totiž skvělým místem pro rodinu – najdete zde nově vybudovaná dětská hřiště, jedno přímo před domem, minizoo, a pořádají se zde pravidelné kulturní a sportovní akce.

Představte si, jak ráno vstáváte, sluneční paprsky procházejí střešními okny, a výhled na okolní lesy vás naplňuje klidem. To vše nabízí tento prostorný byt, který se nachází ve 4. podlaží bytového domu ve středu malebné obce Střemy, jen kousek od historického Kokořína.

Neváhejte, a přijďte se podívat na své budoucí bydlení!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Lenka Hrušková
Lenka Hrušková
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
100 %

1 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Lenka Hrušková
Lenka Hrušková
Telefon zobrazit telefon