Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

4 299 000 Kč

D

Méně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. David Foretek

18 232 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti 990
Stav nemovitosti Dobrý
Datum vložení před 4 dny
Plocha užitná 87 m²
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Popis nemovitosti

Prostějov západ byt se nachází na ulici Aloise Fišárka. V okolí je mateřská a základní škola, restaurace, bytové a rodinné domy, nemocnice s poliklinikou, biokoridor Hloučela. Veškeré složky městské infrastruktury v pěší dostupnosti. Přímo u domu jsou travnaté plochy.

Exkluzivně nabízíme prodej bytu o dispozici 3+1 s lodžií o velikosti 87 m2 + lodžie 4 m2. K bytu náleží i sklepní koje. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí zrevitalizovaného cihlového bytového domu.

Po vstupu do bytu je prostorná chodba ve tvaru písmene L s věšákovou stěnou a šatní skříní. Z chodby jsou samostatné vstupy do všech pokojů, kuchyně, koupelny a na samostatné WC. Pokoje jsou prostorné, podlahy v pokojích parkety. V chodbě je koberec, v kuchyni, koupelně a na WC je keramická dlažba. Koupelna i WC prošly rekonstrukcí, v koupelně je k dispozici sprchový kout a umyvadlo se skříňkou. V kuchyni je nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči plynová varná deska, elektrická trouba, myčka.

Byt je velmi příjemný jak svojí polohou, tak i vnitřní dispozicí a umístěním ve zvýšeném podlaží, čili je velmi příjemný např. i pro starší osoby či rodiny s dětmi.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. David Foretek
Ing. David Foretek
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. David Foretek
Ing. David Foretek
Telefon zobrazit telefon