Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

E

Nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 9995816
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost E - Nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon
Datum vložení před měsícem
Plocha obytná 1 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 1 m²

Popis nemovitosti

Představujeme vám příležitost získat moderní byt v atraktivní lokalitě Umagu v Istrijské župě, Chorvatsko. Tento nový objekt plánovaný k dokončení v roce 2025 je dokonalou volbou pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení nebo investiční příležitost v jedné z nejžádanějších oblastí Chorvatska.

Byt s dispozicí 3+1 nabízí užitkovou plochu 1 m2, z čehož obytná plocha také činí 1 m2. K bytu náleží i balkon o rozloze 6,34 m2, který poskytuje příjemný prostor pro odpočinek na čerstvém vzduchu a ve slunečných dnech. Zahrada, která je součástí nemovitosti, přidává extra hodnotu a poskytuje možnost relaxace či zábavy venku.

Byt se nachází v přízemí jednopatrové budovy, což je ideální pro snadný přístup. Dům je zasazen do klidného a slunného prostředí s nádherným výhledem, což z něj činí idylické místo pro bydlení.

Nemovitost je vybavena moderními prvky, jako je klimatizace, která zajišťuje komfortní klima po celý rok, a satelitní televize pro veškeré zábavní potřeby. Kromě toho je zde elektrický proud a veřejná kanalizace a vodovod, což zajišťuje všechny nezbytné komunální služby.

Cena tohoto bytu je stanovena na 319 355 EUR, což odráží jeho vysokou kvalitu a exkluzivitu lokalitu. Byt je okamžitě volný k prodeji a umožňuje rychlé převzetí pro nové majitele, kteří zde chtějí začít novou kapitolu svého života.

V blízkosti se nachází vše potřebné pro každodenní život – od obchodů a restaurací po kulturní a rekreační zařízení. Umag je známý svou příjemnou atmosférou a krásnými plážemi, což je zárukou kvalitního života.

Pokud hledáte bydlení v klidné oblasti s vysokým standardem a ve spojení s přírodou, ale nechcete se vzdát benefitů městského života, tento byt v Umagu je pro vás ideální volbou. Čeká zde na vás nejen komfortní bydlení, ale také šance stát se součástí půvabné městské komunity. Nezmeškejte tuto vyjímečnou příležitost k nákupu!

Interní kód: 101200-312.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti