Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 190 EUR za m²

A

Mimořádně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 111166222
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 1 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Terasa
Datum vložení 7. července 2024
Plocha pozemku 86 m²
Patro 3.
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 1 m²
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná

Popis nemovitosti

Prodej moderně koncipovaného bytu 3+1 se nachází v klidné části Sesvete, jedné z městských částí metropole Grad Zagreb. Nabídka zahrnuje elegantní a světlý byt s celkovou plochou 85,97 m2, umístěný ve 3. patře trojpatrové novostavby dokončené v roce 2023. K bytu náleží také prostorná terasa o velikosti 10,4 m2, ideální pro relaxaci a odpočinek na čerstvém vzduchu.

Interiér bytu je řešen s důrazem na funkcionalitu a moderní design. Celková dispozice zahrnuje tři místnosti, což poskytuje dostatek prostoru pro komfortní bydlení. Byt je ihned volný k nastěhování, což je ideální pro ty, kteří hledají rychlé a bezproblémové přestěhování.

Výhodou této nemovitosti je její energetická účinnost, která odpovídá energetické třídě A, což zaručuje nízké náklady na vytápění a celkový provoz bytu. Dalším přínosem je napojení na veřejný vodovod a kanalizaci, jakož i na plynové rozvody, což zajišťuje komfortní využití všech domácích spotřebičů.

Byt je vybaven ADSL připojením, což umožňuje rychlý internetový přístup, ideální pro domácí práci či zábavu. Telefonní připojení je samozřejmostí. Byt bohužel neobsahuje balkon, ale velkorysá terasa plně nahrazuje potřebu venkovního prostoru.

Lokalita Sesvete nabízí veškerou občanskou vybavenost – školy, školky, obchody, restaurace i zdravotnická zařízení jsou v rychlé dostupnosti. Zároveň je zde výborná dopravní dostupnost do centra Zagrebu, což ocení zejména ti, kdo dojíždějí za prací do hlavního města.

Cena tohoto atraktivního bytu je stanovena na 2 190 EUR, což představuje výjimečnou příležitost pro zájemce o kvalitní bydlení v dynamicky se rozvíjející části Zagrebu. Byt je nabízen k prodeji na osobní vlastnictví, což zjednodušuje převod nemovitosti novému majiteli.

Tento byt je ideální jak pro mladé rodiny, tak pro investory hledající lukrativní příležitost pro pronájem. S moderním vybavením, top lokalitou a příznivou cenou vzhledem k vysokému standardu nabízených služeb, tento byt představuje skvělou investici do budoucna.

Neváhejte a udělejte krok k vlastnictví tohoto exkluzivního bytu v Sesvete, který je připraven splnit všechny vaše očekávání od komfortního a moderního bydlení.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon