Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

213 000 EUR

E

Nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michala Kofláková

23 394 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 108173120
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 1 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Balkóny Balkon, Terasa
Datum vložení 7. července 2024
Plocha pozemku 77 m²
Energetická náročnost E - Nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 1 m²

Popis nemovitosti

Tento moderní apartmán, nacházející se v žádané lokalitě Sveti Filip i Jakov v Zadarské župě, vám nabízí komfort a luxus v srdci Chorvatska. Představuje ideální příležitost pro ty, kteří hledají bydlení na pobřeží nebo investici do nemovitostí s vysokým potenciálem pro pronájem.

Apartmán je součástí novostavby, předpokládané dokončení je v roce 2025, což zaručuje nejnovější stavební normy a technologie. Na prvním patře budovy se nachází, nabízí celkovou obytnou plochu 1 m2, což je ideální pro užitné a útulné uspořádání prostoru. Celková plocha pozemku činí 76,91 m2.

Jednou z hlavních předností tohoto apartmánu je jeho velkorysá terasa a balkon, oba s rozlohou 14,36 m2, odkud můžete obdivovat krásný výhled na okolí a užívat si slunečné dny. Apartmán je navíc vybavený moderním zařízením a klimatizací, což zajišťuje celoroční komfort.

Dispozice "tři plus jedna" nabízí dostatek prostoru pro rodiny nebo skupiny, které chtějí sdílet společné prostory, zároveň ale potřebují soukromí. Celkově apartmán disponuje třemi pokoji, což činí z této nemovitosti ideální domov pro moderní život.

Místo je rájem pro milovníky přírody, s možnostmi pro vodní sporty a turistiku v okolních přírodních oblastech. Přístup k veřejným zdrojům vody a elektrická přípojka jsou samozřejmostí, což zajišťuje bezproblémový každodenní život. Parkování však není přímo u objektu zahrnuto, což je třeba zvážit při plánování vaší návštěvy.

V těsném sousedství najdete veškerou potřebnou občanskou vybavenost – od obchodů, přes restaurace až po kulturní zařízení. Díky jižní orientaci jsou jednotlivé místnosti velmi dobře osvětlené, což vytváří příjemnou a světlou atmosféru. To vše v lokalitě, která je známá svou přátelskou komunitou a kvalitním životním prostředím.

Celkově tento apartmán představuje nejen skvělou příležitost k bydlení v jedné z nejkrásnějších oblastí Chorvatska, ale také výbornou investici díky své poloze a moderním vymoženostem. Nemovitost je ihned volná k předání novému majiteli, což umožňuje rychlý přesun a bezproblémové užívání všech výhod, které apartmán nabízí.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michala Kofláková
Michala Kofláková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti