Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

11 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jan Kratochvíl

50 849 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 27 dny
Plocha pozemku 91 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Konstrukce Jiná
Vlastnictví družstevní
Plocha obytná 91 m²
ID nemovitosti 13084
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 97 m²

Popis nemovitosti

Zájemcům o bydlení v oblíbené lokalitě pražských Střešovic nabízíme ke koupi družstevní byt (družstevní podíl) umístěný v přízemí cihlového bytového domu. Jednotka je orientována na jihovýchod, respektive severozápad. Celý den je v ní dostatek světla a působí velice vzdušně. Okna jsou v dostatečné výši a majitelé tak mají dostatek soukromí.
V současné době je byt řešen jako 3+1. Je v udržovaném stavu, okamžitě využitelný. Plný potenciál, např. i v podobě změny dispozice na 4+kk, však noví majitelé využijí pokud byt zrekonstruují. Máme připravené varianty, jak by po jednoduchých stavebních úpravách, mohl být prostor využit ještě výrazně efektivněji. Rádi Vám návrhy ukážeme, abyste se mohli jimi inspirovat dle vlastního uvážení.
Užitečným příslušenstvím je velká sklepní kóje v upraveném suterénu budovy.
Bytové družstvo funguje spolehlivě a na družstevním podílu již není třeba doplácet žádnou anuitu. O převodu do osobního vlastnictví se zatím neuvažuje.
Bezprostřední okolí domu je klidné a bezpečné. Z jedné strany je dům oddělen a dostatečně vzdálen od hlavní Patočkovi ulice, z druhé strany je uzavřený vnitroblok, kde je možné zaparkovat auto a kam mají přístup pouze místní rezidenti. Nedaleko je také areál Petynka, nově zrekonstruované venkovní koupaliště, nabízející několik zábavných a sportovních atrakcí. V širším okolí najdeme bezpočet známých až ikonických míst - parků, zahrad a samozřejmě spoustu architektonických unikátů, které dělají z této části Prahy opravdové srdce města. Komfortní doprava a plná občanská vybavenost pro všechny generace je zde samozřejmostí. V případě zájmu o více informací a termín prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vás.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jan Kratochvíl
Jan Kratochvíl
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jan Kratochvíl
Jan Kratochvíl
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti