Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 200 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Pavel Feřtr

30 535 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 223732
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 77 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
Parkování Parkoviště
Vlastnictví družstevní
Patro 4.

Popis nemovitosti

Hledáte ideální místo pro klidné a pohodlné bydlení, které je zároveň na dosah od centra Prahy? Máme pro vás skvělou nabídku! Nabízíme k prodeji prostorný a světlý byt 3+1 s užitnou plochou 77 m2, který se nachází v 5. nadzemním podlaží udržovaného domu v klidné a zelené lokalitě Praha 12 - Komořany.
Byt o dispozici 3+1 nabízí dostatek prostoru a má zajímavé možnosti úprav, včetně možnosti zvětšení na 4+kk. V bytě naleznete dvě oddělené ložnice, prostorný obývací pokoj s přístupem na zasklený balkon, samostatnou kuchyň, koupelnu, toaletu a chodbu. Prodává se zařízený. K bytu náleží také sklepní kóje, která poskytuje další úložný prostor.
Byt je v perfektním stavu, před nedávnem zde proběhla rekonstrukce a je připraven k okamžitému nastěhování. Dům, ve kterém se byt nachází, prošel kompletní revitalizací v roce 2012 a je v něm velmi dobře fungující družstvo. V Domě nalezneme kočárkárnu, kde si pohodlně můžete zaparkovat svoje kola či kočárky. Mezi provedené úpravy patří například kompletní renovace balkonů a jejich zasklení, což zajišťuje pohodlí a zvýšenou bezpečnost. Díky velkým parkovacím plochám je zde bezproblémové parkování.
Praha 12 - Komořany je ideální lokalitou pro ty, kteří hledají bydlení v blízkosti přírody, ale zároveň chtějí mít snadný přístup do centra města. V těsné blízkosti naleznete veškerou občanskou vybavenost, včetně škol, školek, obchodů a restaurací. Milovníci přírody a sportu jistě ocení lesopark, nespočet stezek a cyklostezek, dětská hřiště, bike park Točná, pláž Vltava Modřany nebo golfové hřiště Hodkovičky. Známá cyklostezka a inline stezka Praha-Mánes-Modřany-Vrané nad Vltavou je také snadno dostupná.
Byt je velmi dobře napojen na dopravní infrastrukturu. Rychlé spojení do centra Prahy zajišťuje několik autobusových linek, jejichž zastávky jsou v docházkové vzdálenosti. Snadný přístup na pražský okruh zaručuje pohodlnou dopravu autem do všech částí města i mimo něj.
Tento byt je ideální volbou pro rodiny, které hledají klidné a pohodlné bydlení v blízkosti přírody, ale zároveň chtějí mít snadný přístup do centra města. Skvělá občanská vybavenost, výborná dopravní dostupnost a kvalitní stav nemovitosti činí z tohoto bytu výjimečnou příležitost.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Pavel Feřtr
Pavel Feřtr
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Pavel Feřtr
Pavel Feřtr
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti