Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 500 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Boris Oláh

31 807 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 394997
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 77 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 80 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Konstrukce Panelová
Vlastnictví družstevní
Plocha obytná 80 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji společné družstevní byty 3+KK a 1+KK v klidné lokalitě ulice Šimůnkova č. p. 1183, v oblíbené části obce Kobylisy na Praze 8. Tato sestava utváří prostorný dvougenerační byt o velikosti 77 m2 se nachází v malém panelovém domě na okraji městské části u Ďáblického háje. S celkovou podlahovou plochou 80m² a užitnou plochou 77m² poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné rodinné bydlení, např. pro rodinu, která se stará o staršího člena rodiny nebo v 1 KK bude mít soukromí samostatného bytu mladší člen (potomek) rodiny . Okna bytu jsou situovaná na tři světové strany.
Jednou z hlavních výhod této nemovitosti je bezbariérový přístup do bytu situovaného v 1. NP (přízemí), což zaručuje komfortní a snadný pohyb. Byt je po účelné a důkladné rekonstrukci se změnou dispozic tak, aby všechny tři ložnice směřovaly do zeleně. Z malého vstupního prostoru se vchází do odděleného 1 KK s veškerým příslušenstvím. Další samostatný vstup vpravo vede do bytu o dispozicích 3 KK.
V okolí domu je velké množství vzrostlé zeleně a malý provoz. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost. MHD zast. 166 v dosahu 2 minuty chůzí, 102 a 183 v dosahu 4 minuty chůzí. Poblíž domu je několik dětských hřišť, MŠ vzdálená chůzí 2 minuty, dvě ZŠ vzdálené chůzí 5 a 7 minut, hvězdárna Ďáblice 10 minut chůzí, koupaliště Ládví 15 minut pěšky, nákupní centrum (Norma, cukrárna, Kebab, restaurace) jen 4 minuty chůze od domu a stanice metra "C" Ládví s velkým nákupním a společenským centrem je vzdálena pěšky jen 12 minut, případně 6 minut busem 166.
Tato nabídka je skvělou příležitostí pro rodiny hledající bezpečný, klidný a pohodlný domov pro své blízké. V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Boris Oláh
Ing. Boris Oláh
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Boris Oláh
Ing. Boris Oláh
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti