Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

8 150 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petra Smetanová
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
2 hlasy

34 564 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Metro, MHD
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Vybavení pronájem Kuchyňská linka, Sporák
Vytápění podrobnosti Radiátory
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost C - Úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
Druhy bytů Klasický
ID nemovitosti 322024
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Lodžie
Parkování Parkování na ulici
Datum vložení před 12 hodinami
Plocha užitná 75 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji krásnou prostornou a moderně zrekonstruovanou bytovou jednotku 3+1 s lodžií o celkové výměře 83,68 m², která se nachází v panelovém domě s bezbariérovým přístupem. Dům se nachází v klidné a vyhledávané lokalitě a je vybaven kamerovým systémem pro zajištění maximální bezpečnosti.

Dispozice bytové jednotky je velmi praktická a vhodná zejména pro rodiny. Vstupní předsíň nabízí dostatek místa se vstupem do samostatné komory pro úložné potřeby. Následuje prostorná chodba, ze které jsou přístupné všechny místnosti v bytové jednotce. Dva samostatné pokoje poskytují ideální soukromí pro ložnici či dětské pokoje. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou se spotřebiči a má jídelní kout pro pohodlné stolování. Prostorný obývací pokoj je propojen se vstupem na zasklenou lodžii, která nabízí klidný výhled a dostatek prostoru pro relaxaci. Koupelna je vybavena vanou se zástěnou a samostatnou toaletou, což přispívá ke komfortu a funkčnosti bytu. K bytu náleží sklepní kóje. Celková dispozice bytu je velmi dobře promyšlená, nabízí prostorné a světlé místnosti a maximální využití prostoru.

Byt prošel v roce 2021 kompletní rekonstrukcí, která zahrnovala instalaci nových vstupních bezpečnostních dveří prémiové kvality, renovaci koupelny a toalety včetně sádrokartonových podhledů s bodovkami, nové radiátory, moderní vinylové podlahy, vypínače a zásuvky. Lodžie byla nově zasklená a vybavena stínícími žaluziemi, což zajišťuje příjemné soukromí a komfort.

Dům prošel revitalizací, má energetickou náročnost C - úsporná, což znamená nízké provozní náklady na vytápění a celkovou energetickou úspornost.

Tato lokalita je ideální pro rodiny s dětmi, protože poskytuje kompletní občanskou vybavenost v bezprostřední blízkosti. V okolí najdete školku, školu, dětské hřiště a pediatra, což rodičům usnadní každodenní život. Pro volno časové aktivity je k dispozici krásný les s potokem, kterým se dostanete do velkého parku s vodní nádrží, ideálního pro procházky a relaxaci na čerstvém vzduchu a sportovní využití.

V docházkové vzdálenosti jsou také dostupné služby, jako jsou kadeřnictví, kosmetika, manikúra, pedikúra a také psí salón, takže vše potřebné je doslova po ruce. Je zde také zajištěna výborná dostupnost tramvají či autobusem, což zajišťuje pohodlné a rychlé spojení s centrem města. Pro majitele aut je k dispozici hlídané parkoviště a parkovací dům v blízkém okolí, takže parkování zde není žádný problém.

Tato lokalita dále také spojuje klidné rodinné prostředí s pohodlnou dostupností do centra města, a díky tomu je byt skvělou volbou pro rodiny, které hledají komfortní bydlení v blízkosti přírody i služeb.

Tento byt lze financovat hypotečním úvěrem. Zájemcům v rámci našich služeb nabízíme výhodné financování vytvořené na míru pro tuto nemovitost.

Pro více informací o této exkluzivní nabídce, neváhejte a kontaktujte nás. Rádi vám poskytneme podrobnější informace a sjednáme prohlídku nemovitosti.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petra Smetanová
Petra Smetanová
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
90 %

2 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petra Smetanová
Petra Smetanová
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti