Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 200 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • cena zahrnuje odměnu kanceláře a cenu za veškerý právní servis
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Lucie Řezníková

30 535 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Inženýrské sítě Kabelová TV
Datum vložení před měsícem
Plocha obytná 73 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 73 m²
ID nemovitosti NeFi2631
Stav nemovitosti Dobrý
Patro 12.

Popis nemovitosti

Bytová jednotka dispozičně řešená jako 3+1 o celkové ploše 81,77 m2 vč. 6,78 m2 zasklené lodžie a 2,2m2 sklepní kóje se nachází ve 12.patře z dvanácti revitalizovaného panelového domu z roku 1988 s průchozími chodbami mezi dvěma domy v suterénu, ve 4. a 8. patře. Vstup do domu je bezbariérový. Dům se nachází na okraji zástavby panelových domů v těsné blízkosti centrálního parku.

Bytovou jednotku tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem, dva pokoje, předsíň, koupelna, WC, komora a lodžie. Bytová jednotka je v původním technickém stavu s opotřebením odpovídajícím běžnému užívání.
Obvodové stěny nosné, betonové, vnitřní bytové příčky panelové. Krytina podlah původní PVC s koberci. Koupelnové jádro původní umakartové. V koupelně smaltovaná vana a keramické umyvadlo. Okna bytu jsou plastová vč. žaluzií či rolet, vnitřní dveře původní sololitové, částečně prosklené, vstupní plné. Rozvody elektřiny původní. Vytápění ústřední dálkové, radiátory původní.

V části obce Praha - Stodůlky je dobrá občanská vybavenost, nachází se zde řada obchodů a služeb, pošta, zdravotnická zařízení, mateřské školy, základní školy, sportoviště a zelené parky.
Dopravní obslužnost je dobrá. V docházkové vzdálenosti je stanice metra Luka a zastávka několika linek autobusů. Parkování automobilu je možné na hlídaném parkovišti nebo na komunikaci před domem.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Lucie Řezníková
Lucie Řezníková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Lucie Řezníková
Lucie Řezníková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti