Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 150 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • včetně provize RK, právního servisu a peněžní úschovy
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Adam Kauer

13 359 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Lodžie
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 81 m²
Plocha zastavěná 240 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví družstevní
Plocha obytná 82 m²
Patro 3.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
ID nemovitosti 13067
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha užitná 68 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitelů Vám nabízíme k prodeji družstevní byt s možností odkoupení do osobního vlastnictví v prosinci 2024, o velikosti 3+1, s podlahovou plochou 81 m2 (včetně lodžie a sklepu), na ulici Oskara Motyky, v Moravské Ostravě, v okrese Ostrava-město. Užitná plocha bytu činí 68,1 m2. Byt je umístěn ve 4NP/ze 6NP panelového domu s výtahem. Byt je v původním stavu, určen k celkové rekonstrukci. Anuita u bytu je splacená. Samotný dům je po celkové revitalizací – nová plastová okna v barvě bílé, zateplení domu včetně fasády, nová střecha včetně oplechování, nové vchody, lodžie a výtah atd. Veškeré úvěry na revitalizaci domu jsou splaceny. Parkování je možné u domu, popřípadě všude kolem na přilehlých parkovacích místech. Dostatek parkování a nádherná zeleň kolem domu dělá z bytu příjemné místo pro bydlení.
Pojďte společně nahlédnout do bytu: V bytě je vše původní, což umožňuje novým majitelům vše si přizpůsobit podle svých požadavků a vkusu. Z chodby vedou dveře do dětského pokoje, obývacího pokoje, zvlášť do koupelny a WC, které jsou z umakartového jádra. V koupelně je vana, umývadlo a místo na pračku. Z prostorného, prosluněného obývacího pokoje vedou dveře do ložnice a kuchyně. Z ložnice, která nabízí dostatek soukromí, je vstup na lodžií s výhledem do okolní zeleně. Kuchyň je zvlášť a je vybavená původní plechovou kuchyňskou linkou, jejíž součástí je samostatně stojící plynový sporák. Na podlahách je původní linoleum. Součástí bytu je sklep o velikosti 12 m2.
Náklady na bydlení: celkové měsíční úhrady za užívání bytu činí 3.519,-Kč (FO 952,-Kč, teplo 1.309,-Kč, teplá voda 550,-Kč, vodné a stočné 168,-Kč, el. společných prostor 82,-Kč, výtah 31,-Kč, úklid spol. prostor 100,-Kč, členský poplatek 150,-Kč atd.) + elektřina cca 800,-Kč + plyn 300,-Kč a internet.
V okolí domu je veškerá občanská vybavenost. Mateřská škola, základní škola, obchod, lékárna, pošta i možnost zajít si do přírody.
Bližší informace Vám rádi sdělíme telefonicky nebo osobně na prohlídce. V rámci naších služeb Vám zdarma zajistíme právní servis včetně úschovy a financování nemovitosti prostřednictvím našeho hypotečního poradce.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Adam Kauer

Nemovitost nabízí

 Adam Kauer
Adam Kauer
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti

Reklama

Možná se vám bude hodit