Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 393 600 Kč

C

Úsporná

  • Fiancování zajistíme.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Jana Soudková

14 392 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD, Silnice
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 94 m²
Patro 2.
Elektřina 230 V
ID nemovitosti 394209
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 94 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 94 m²
Plocha zastavěná 678 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivní nabídka prostorného bytu v OV na Meziboří. Byt nabízí komfortní obývací zónu s kuchyňským koutem. Kuchyňská linka je plně vybavena: myčka šířky 60 cm, vestavná elektrická trouba a sklokeramická varná deska. Okna bytu směřují na východ, tudíž je byt dopoledne příjemně prozářen sluncem.
Další dva prostorné pokoje zahrnují ložnici a dětský pokoj. Za domem se nachází velké parkoviště s 30 místy pro veřejnost a dalšími blokovanými místy pro placené stání. K dispozici je také společná zahrada za domem.
Energetická náročnost
Dům je vybaven čtyřmi čerpadly, díky nimž je celý dům energeticky nenáročný. Náklady na bydlení včetně fondu oprav, ohřevu a spotřebu vody, vytápění i elektřiny v domácnosti pro 3 osoby činí 7.700 Kč. Veškerá spotřeba energií je vyúčtována SVJ. ( včetně spotřebované elektřiny)
Vybavení a dispozice
Byt má podlahové topení, podlahy - předsíň, obývací pokoj a koupelna s WC dlažba, ložnice a dětský pokoj - vinyl. Velmi prostorná koupelna v obkladech příjemné aqua barvy, disponuje jak podélnou vanou, tak i sprchovým koutem. V koupelně je velký prostor s vestavnou bílou skříní s posuvnými dveřmi. Tento prostor je možné zastavět SDK a vybudovat tak šatnu se vstupem z předsíně. WC s umývátkem je samostatné.
Lokalita
Město Meziboří leží v Krušných horách, 3 km od Litvínova. Je oblíbené svým sportovním vyžitím - nachází se zde sportovní areál, venkovní fotbalové i tenisové hřiště, sjezdovka, cyklostezky. Základní škola, obchody s večerkou, pošta, MěÚ, MHD do Litvínova. Pro ojedinělost nabídky a velmi krásnou a poklidnou lokalitu plnou zeleně vřele doporučuji. Projděte se po bytě z pohodlí Vašeho domova, díky skenu MATTERPORTEM 360° - reálná on-line prohlídka

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jana Soudková
Mgr. Jana Soudková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jana Soudková
Mgr. Jana Soudková
Telefon zobrazit telefon