Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 596 800 Kč

D

Méně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jan Soudek
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
1 hlas

6 772 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Lodžie
ID nemovitosti 396450
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 64 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 22 dny
Plocha pozemku 71 m²
Plocha zastavěná 416 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Panelová
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 71 m²
Patro 3.

Popis nemovitosti

Dobrý den,
dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji byt 3+1 v osobním vlastnictví, který se nachází ve 3. patře revitalizovaného panelového domu v Litvínově, v ul. Mostecká č. p. 2020, jehož obytná plocha bez balkonů a sklepa čítá 62,48 m2. Celá nemovitost je ve správě místního SBD Krušnohor. Nabízená bytová jednotka prošla v průběhu let kompletní rekonstrukcí, při které byla mimo jiné rozšířena koupelna, která nyní disponuje vanou. Byt nabízí také 3 samostatné lodžie s orientací na severozápadní stranu s výhledem na blízké centrum města. Za domem je nově zbudované dětské hřiště pro různé míčové hry a dětské prolézačky pro ty nejmenší. Vzhledem k dispozicím bytu a umístění stavby s přímou dostupností centra i MHD je tato nemovitost vhodná zejména pro rodinu s dětmi. Parkovacích míst u domu je dostatek. Příměstské autobusové spojení směr Osada - Lom - Osek či Chudeřín - Hamr - Janov - Jiřetín -Záluží - Křižatky, stejně jako tramvajové spojení směr Most - Citadela a vlakové i autobusové meziměstské spojení, jsou na dohled.

Ač má stavba energetickou náročnost ve třídě D (méně úsporná), měsíční náklady spolu se službami pro 2 osoby na takto větší byt činní příjemných 4.929,- Kč, z čehož je 2.311,- Kč fond oprav. V domě se budou ještě letos měnit oba výtahy za nové. Jeden z výtahů je nákladní, což oceníte zejména při stěhování. K bytu náleží také sklepní kóje standardních rozměrů.

Byt sestává z podlouhlé chodby s prostornou šatní skříní. V samotné vstupní části je dostatek místa na zbudování větší šatny, na druhém konci chodby je pak dětský pokojíček s orientací na jihozápad, díky čemuž je po většinu dne prosvětlen denním světlem. Obývací pokoj, průchozí do kuchyně s kuchyňským koutem a linkou po obou stranách navazuje dále na ložnici. Všechny tyto tři místnosti mají vlastní lodžii. Detailní pohled na dispozice bytu spolu s rozměry místností jsou uvedeny v přiloženém půdorysu.

Tento byt doporučuji jak s ohledem na jeho strategické umístění v blízkosti centra města s dostupností všeho potřebného, tak také kvůli dispozičnímu řešení, které ocení zejména rodina s dětmi. Sousedské vztahy jsou majiteli hodnoceny jako bezproblémové. Byt bude novému majiteli předán plně vyklizený.

Pokud hledáte byt pro Vás a Vaši rodinu bez nutných stavebních úprav, je pro Vás důležitá dostupnost obchodů, služeb a zároveň zeleně v podobě parku či cyklostezky, očekáváte dosah MHD bez kompromisů, potěší Vás větší počet parkovacích míst přímo u domu, tato nabídka Vás zcela jistě zaujme. Případné financování Vám samozřejmě zajistí náš dlouholetý specialista v oboru.

Neváhejte mě kdykoli kontaktovat, nabízenou nemovitost Vám po dohodě mile rád osobně představím.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jan Soudek
Jan Soudek
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
100 %

1 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jan Soudek
Jan Soudek
Telefon zobrazit telefon