Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

4 600 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Martin Hovorka

19 508 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Datum vložení před 17 dny
Plocha užitná 70 m²
Inženýrské sítě Plyn
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost C - Úsporná
ID nemovitosti 2156
Stav nemovitosti Po rekonstrukci

Popis nemovitosti

Dobrý den
Dovoluji si Vám nabídnout v exkluzivním zastoupení k prodeji bytovou jednotku o velikosti 3+1 o celkové rozloze 71 m2, která se nachází v 2NP bytového domu v ulici Antonína Kaliny, Kolín V. Dům je součástí bytového komplexu bytových domů, které doplňuje komerčně využívaná přízemní část. Předmětná lokalita, nabízí pohodlné bydlení s veškerou občanskou vybaveností a možností sportovních a oddychových aktivit. Dům je panelové konstrukce, po celkové adaptaci včetně zateplení obvodového pláště a vybavenosti výtahem.

Předmětná bytová jednotka s dispozicí 3+1 je po celkové rekonstrukci, zahrnující kompletní výměnu rozvodů vody, elektroinstalace, plynového rozvodu včetně instalace plastových oken a výzdivky bytového jádra. Byt je i tak vhodný k eventuelním dispozičním úpravám dle představ nového majitele.
Bytová jednotka zahrnuje prostornou vstupní chodbu, která je páteří celé bytové jednotky z které je přímý vstup do všech obytných místností, kdy dva obytné pokoje jsou orientovány SZ směrem, obývací pokoj včetně kuchyně, pak směrem JV. Všechny obytné části jsou zároveň velmi prostorné a slunné. Z obývacího pokoje, je pak i zároveň vstup na balkón, který nabízí klidné posezení. Vstupní chodba umožňuje i přímý vstup do sociálního zázemí, kde koupelna a wc jsou situovány společně ,tvořící společný celek. Koupelna je vybavena vanou a samostatným umyvadlem, včetně toaletní skříňky. Kuchyně je pak vybavena moderní kuchyňskou linkou včetně veškerých spotřebičů . Vytápění jednotky je dálkové - ústřední s ohledem na konstrukci a orientaci jednotky nabízí velmi přijatelné provozní náklady . Krytinu podlahových ploch v obývacím pokoji a vstupní chodbě tvoří vinylová krytina v dětském pokoji PVC lino, ložnice plovoucí podlaha, prostor kuchyně, koupelny a wc pak keramická dlažba. Interiérové jednotlivé dveře, jsou v provedení MDF včetně obložkových zárubní. Jednotka je taktéž vybavena přípojkou plynu. Součástí jednotky je i prostorná sklepní kóje. Veškeré společné části nemovitosti, jsou čisté a řádně udržovány.
Samotnou předností bytu je jeho částečná orientace do klidné vnitroblokové části s možností pohodlného parkování a přímou dostupností veškerých služeb a občanského vybavení.

Předmětná bytová jednotka je bez právních vad s možností okamžitého nastěhování.

V případě Vašeho zájmu, Vám i rádi poradíme s možnostmi financování.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martin Hovorka
Martin Hovorka
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martin Hovorka
Martin Hovorka
Telefon zobrazit telefon