Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 099 000 Kč

C

Úsporná

  • měsíční zálohy na služby a energie ve výši 3.750,- Kč
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Schramm Invest s.r.o

13 143 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Druhy bytů Klasický
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 2153856319
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost C - Úsporná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Okna Plastová
Wc Splachovací
Datum vložení před 12 dny
Plocha užitná 78 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici
Zateplení Zateplený
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám k prodeji cihlového bytu 3+1 v klidné lokalitě města Dobrušky, ul. Mírová, která je vzdálena cca 150 m od centra města a náměstí F. L. Věka. Byt je v osobním vlastnictví a nachází se v 1. patře třípodlažního cihlového domu po rekonstrukci. V rámci rekonstrukce byly vyměněny okna v bytech za plastová, zateplena fasáda a vyměněny vstupní dveře do domu. Byt je v původním, ale zachovalém stavu a je tak vhodný k úpravám budoucího majitele dle jeho představ a vkusu. Celková obytná plocha bytu je 78 m2. K bytu dále náleží dvě velké a prostorné dřevěné sklepní kóje v suterénu domu.
Do bytu se vstupuje přes prostornou předsíň, z které je vstup do obývacího pokoje, kuchyně, samostatného WC a menší koupelny s vanou. Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje, kuchyně se starší kuchyňskou linkou, ložnice a dětského pokoje. Všechny místnosti jsou hezky světlé, mají pravidelný tvar a dostatečnou výměru pro bydlení s rodinou. Na podlahách jsou původní dubové parkety ve výborném stavu, dlažba, lino a koberce, dřevěné dveře s kovovými zárubněmi. Okna jsou plastová s vnitřními hliníkovými žaluziemi, vytápění a ohřev TUV je řešen dálkově. Byt má okna situována na severovýchod a jihozápad s výhledem do klidné ulice a do klidného zeleného vnitrobloku a jeho okolí a na okolní zástavbu. Parkováni je možné v ulici Mírová, popřípadě je možné dokoupit zděnou řadovou garáž o nadstandardní výměře 25 m2 v docházkové vzdálenosti od bytu za cenu 550.000,- Kč.
Dobruška je město s kompletní občanskou vybaveností (školka, škola, obecní úřad, střední průmyslová škola, sokolovna, krytý i venkovní bazén, služby a obchody s potravinami i průmyslovým zbožím, pošta) a dobrým dopravním spojením na Hradec Králové, Náchod, Rychnov nad Kněžnou a pro milovníky zimních sportů i do Deštného v Orlických Horách. Byt je volný a je vhodný jak k trvalému bydlení, tak jako investice k dlouhodobému pronájmu.
Pro více informací o bytě a domluvení si prohlídky mne neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

Schramm Invest s.r.o
Schramm Invest s.r.o
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

Schramm Invest s.r.o
Schramm Invest s.r.o
Telefon zobrazit telefon