Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 440 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Tomáš Pitřík

14 589 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 216487
Stav nemovitosti Dobrý
Patro 3.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení před 30 dny
Plocha obytná 126 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 126 m²

Popis nemovitosti

Milujete prostorné bydlení? Je pro Vás důležité mít veškerou občanskou vybavenost na dosah ruky? Nebo snad sníte o bytě, který v sobě kloubí eleganci a praktičnost? Pokud jste odpověděli ano, pak zbystřete, protože tato nabídka je přesně pro Vás!

Nabízíme Vám ke koupi krásný byt v samotném srdci Českého Těšína. Díky velikosti 126 m2 a dispozici 3+1 je prostor v tomto bytě štědrý a přizpůsobivý Vašim potřebám. Koupelna a kuchyň prošly rekonstrukcí, prostornost a eleganci celého bytu pak podtrhuje velká vstupní hala. Bytová jednotka se nachází ve 3. NP revitalizovaného cihlového domu, a tedy zaručuje dostatek klidu a soukromí. Slunečné ráno, či večerní posezení si můžete užít díky nadstandardnímu balkónu. Okna jsou orientována nejen do ulice, ale také do dvora, čímž je zajištěn dostatek přirozeného světla. K dispozici jsou také spíž a komora, které nabízejí dostatek úložného prostoru. Vytápění je řešeno plynem. Výhodou je, že byt může zůstat částečně vybavený, takže nemusíte řešit nákup nábytku.

A co další výhody? Parkovat můžete na ulici před domem a opravdu si nemusíte dělat starosti s hledáním parkovacího místa. Občanská vybavenost je zkrátka perfektní. Do 5 minut pěší chůze najdeme vlakové nádraží, autobusovou zastávku, školu a školku a kompletní síť obchodů a služeb. No a pokud byste chtěli chvilku klidu, navštívit můžete dvůr ve vnitrobloku.

Připravte se na novou kapitolu ve Vašem bydlení a neváhejte si tento jedinečný byt prohlédnout! Budu se těšit na osobní prohlídku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tomáš Pitřík
Tomáš Pitřík
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tomáš Pitřík
Tomáš Pitřík
Telefon zobrazit telefon