Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

9 700 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • cena včetně provize RK a právních služeb
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jan Dušek

41 137 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
ID nemovitosti 397639
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 104 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 8 dny
Plocha pozemku 104 m²
Plocha zastavěná 202 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Lodžie
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 104 m²
Patro 3.

Popis nemovitosti

Nabízím k prodeji prostorný byt o velikosti 104 m2 s balkonem a vlastním sklepem v prvorepublikovém nájemním domě s výtahem z roku 1936 projektovaný architekty Weinwurm + Vécsei v ulici Antonínská část Brno - Veveří.

Tento prostorný byt o dispozici 3 + 1 v osobním vlastnictví je součástí konstrukčně smíšené budovy (viz výřez projektové dokumentace) pravidelně udržované v celkově velmi dobré kondici. Vybavení zateplené budovy zahrnuje moderní výtah, vytápění a ohřev užitkové vody centrální plynovou kotelnou, střecha - nová půdní vestavba, všechny rozvody médií a odpady v budově po celkové rekonstrukci cca rok zpět. V přízemí nebytový prostor v nájemním vztahu s příjmem pro SVJ. Okna v budově jsou plastová, u nabízeného bytu s venkovními žaluziemi.

Byt se nachází ve 4. podlaží a má celkovou podlahovou plochu 104 m² + 4 m2 balkon a 2 m² sklepní plochy. Nad rámec dispozičního řešení 3+1 je v bytě původní "pokoj" pro služebnou dnes využívaný jako menší pracovna s komorou a z kuchyně je přístup do spíže. K dispozici je samostatné WC odvětrávané do světlíku a koupelna s vanou, sprchovým koutem a druhým WC (viz půdorys). Celkový stav bytu je dobrý s pravidelnou údržbou k okamžitému nastěhování; některé části bytu prošly částečnou renovací či rekonstrukcí.

V lokalitě je dostupná MHD, parkování je možné v přilehlých ulicích. Byt není zatížen žádnou právní vadou, financování hypotečním úvěrem je bez problémů možné. Náklady spojené s provozem bytu jsou nízké - bližší informace k provozním nákladům bytu a k technickým parametrům nemovitosti včetně dostupné projektové dokumentace rád poskytnu; prohlídka po domluvě možná. Byt je volný ihned.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jan Dušek

Nemovitost nabízí

 Jan Dušek
Jan Dušek
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti