Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

3 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Antonín Polášek

16 921 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 6 dny
Plocha pozemku 78 m²
Plocha zastavěná 68 m²
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 78 m²
Patro 1.
ID nemovitosti 1752
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 68 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji hezkou, slunnou bytovou jednotku o velikosti 3+1 ( 77,96 m2 ) která se nachází ve 2. patře zděného bytového domu v klidné části obce Březůvky. Bytová jednotka je po celkové rekonstrukci. Kompletní nové rozvody vody a elektřiny, výměna oken za plastová, nové podlahy, interiérové dveře a zárubně, nové vstupní bezpečnostní dveře, nová topná tělesa, klimatizace, koupelna a WC. Kuchyňská linka na míru včetně spotřebičů. Dobře je řešen úložný prostor ve vestavných skříních a šatně. Další nábytek možné ponechat v ceně, nebo na přání klienta necháme vyklidit. Bytová jednotka je orientována na Východ a Západ. Topení je ústřední, centrální, ohřev TV prostřednictvím El. Bojleru 125 l. K bytu náleží prostorný sklep, parkovací místo a do užívání menší zahrádka, která se nachází za bytovým domem.
Koupí tohoto bytu si zajistíte komfortní a klidné bydlení s krásnými výhledy do okolí s dostupností do krajského města Zlín a města Uherský Brod.
Obec Březůvky je podhorskou obcí s 690 obyvateli. Rozkládá se v údolí pod západními vrcholky Vizovické vrchoviny v nadmořské výšce 349m. Nachází se jižně od krajského města Zlín ve vzdálenosti 11 km. Jižní částí obce prochází silnice spojující města Zlín a Uherský Brod. Se Zlínem je spojena silnicí III/ 49026. Nejbližší železniční stanice je ve Zlíně a Biskupicích. Březůvky se svým přírodním zázemím a vodní nádrží vhodnou ke koupání se staly cílem převážně letní krátkodobé rekreace nejen obyvatel Zlína. V nedávné době zde vzniklo několik rekreačních chatových lokalit.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Antonín Polášek
Antonín Polášek
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Antonín Polášek
Antonín Polášek
Telefon zobrazit telefon