Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

240 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

  • Cena je konečná, včetně provize a všech notářských a právních poplatků, daně z převodu nemovitosti a
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Richard Loryk

26 359 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení před 12 dny
Plocha užitná 70 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Patro 2.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 23759
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízíme exkluzivní nádherný apartmán o rozloze 70 m², který se nachází nedaleko pláže ve známém komplexu v klidné budově. Marebello je malá přímořská část nacházející se v oblasti Rimini na italské riviéře, konkrétně v regionu Emilia-Romagna. Nachází se 4 km od hlavního města. Je snadno dostupné letovisko díky své blízkosti k mezinárodnímu letišti Federico Fellini International Airport se nachází v Miramare pár kilometrů od Marebello s přímými lety do Prahy a Krakowa.

Tento byt se nachází ve třetím a zároveň posledním patře a nabízí výhled do zeleně kondominia. Vstupuje se do světlého obývacího prostoru s teplými barvami o obytné ploše cca 35 m², který zahrnuje otevřenou kuchyň. Součástí bytu je také technická místnost a koupelna s oknem a sprchovým koutem ve výklenku. K bytu náleží prostorná a dobře orientovaná lodžie/terasa, ideální pro venkovní stolování. Po dřevěném schodišti se dostanete do podkroví o rozloze přibližně 35 m², kde najdete koupelnu, ložnici, šatnu. Soukromé venkovní PARKOVACÍ STÁNÍ.
Tato nemovitost je ideální nejen pro soukromé využívání, ale také jako výborná investice s možností dalšího pronájmu poradíme jak. Díky výhodné poloze a krásnému okolí je tento apartmán i výhodnou investici.
 
Tato lokalita je velmi oblíbená v letních měsících, avšak díky tomu, že zde převážně žijí místní obyvatelé, zůstává živá po celý rok.

Marebello je klidná čtvrť v Rimini, která je známá svou pláží a blízkostí k moři. Tato lokalita je velmi oblíbená během letních měsíců díky svým písečným plážím a dostupnosti různých rekreačních aktivit.
Marebello je tak ideálním místem pro ty, kteří chtějí zažít autentickou italskou kulturu po celý rok, nejen během léta.
 
Itálie je mým druhým domovem, a proto rozšiřuji nabídku o další zajímavou oblast, která mě oslnila svými krásnými dlouhými plážemi.
S námi je váš nákup nemovitosti bezpečný a spolehlivý. Můžeme dát kontakty na mnoho spokojených klientů, kteří si již užívají krásy Itálie., Naše dlouholetá zkušenost a spolehlivost znamená, že vás budeme provázet celým průběhem nákupu vaší nemovitostí. Už poté se budete v Itálii cítit jako doma. S námi objevíte pohodlný a bezpečný nákup za poznáním Marebello a okolí.
 
Pravidelně se stýkám s českou klientelou, která si zde svůj vysněný byt u moře již zakoupila a pomáhám například s rekonstrukcemi či pronájmem. Připojte se ke mně na prohlídku a společně objevme všechny ty skryté klenoty, které toto místo nabízí. Moře a nádherné dlouhé pláže to je Marebello.
 
V okolí také najdete:
SAN MARINO: 30 min. jízdou autem. Je to skvělý výletní cíl pro ty, kteří chtějí prozkoumat středověká města a užít si panoramatické výhledy.
Aquafan a Oltremare:cca 3 km aqua park v Riccione. Tématický park -mořský svět.
Rimini: Historické centrum.
Cyklistické stezky a příroda: V okolí jsou ideální pro milovníky cyklistiky.
S nákupem nemovitosti Vám pomůžeme jak jazykově, tak právně vše zařídit. Poskytneme i poprodejní servis.
 
Rád Vám na vše odpovím a budu se těšit v Marebello.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Richard Loryk
Richard Loryk
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Richard Loryk
Richard Loryk
Telefon zobrazit telefon