Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Tsvetomir Zlatkovski

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti F14625
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 1.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení předevčírem
Plocha celková 65 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 65 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme ke koupi moderní apartmán 2+kk o celkové ploše 74 m², nacházející se v přízemí pětipatrového cihlového domu s výtahem v oblíbeném letovisku Sveti Vlas, Burgas, Bulharsko. Tento elegantní byt je ideální jak pro trvalé bydlení, tak i pro rekreační využití a na pronájem. Dispozice zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, útulnou ložnici, koupelnu s toaletou a balkon, který nabízí dostatek prostoru pro relaxaci.

Apartmán se nachází v žádaném komplexu, který poskytuje vše potřebné pro pohodlné a příjemné bydlení. K dispozici jsou dva venkovní bazény, pečlivě udržovaná zeleň, restaurace, recepce a 24hodinová bezpečnostní služba. Parkovací stání je zajištěno přímo v areálu.

Výhodná lokalita: Apartmán je umístěn pouhých 450 metrů od moře, což vám umožní kdykoli si užívat krásných pláží a klidného prostředí. V blízkosti najdete veškerou občanskou vybavenost – zdravotnická zařízení, poštu, obchody, služby a supermarket. Dopravní dostupnost je zajištěna městskou hromadnou dopravou, autobusy a silničními spoji, které umožňují rychlé spojení s okolními městy.

Poplatek za údržbu činí 14,5 EUR/m² za rok.

Apartmán je plně vybaven a připraven k okamžitému nastěhování. Prohlídky jsou možné ihned po domluvě.

MOJE NEMOVITOST U MOŘE nabízí široký výběr kvalitních a prověřených nemovitostí v Bulharsku. Pomůžeme vám najít ideální investici podle vašich požadavků, která udrží hodnotu vašich financí. Jsme místní odborníci působící v Bulharsku celoročně a poskytujeme kompletní služby při koupi, pronájmu a správě nemovitostí v lokalitách jako jsou Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a dalších. O vaši nemovitost se postaráme od A do Z. Spolehněte se na nás ve všech ohledech. Koupí naše spolupráce nekončí, ale teprve začíná.

Team MNM

Sveti Vlas je malebné městečko, nacházející se na úpatí pohoří Stará Planina, pouhé 4 km od Slunečného pobřeží. Místo nabízí příjemné klima s kombinací horského a mořského vzduchu, což má blahodárný vliv na zdraví. Sveti Vlas je známý svými krásnými plážemi a klidnou atmosférou, ideální pro rodiny s dětmi i pro ty, kteří hledají klidné a pohodové prostředí. Letovisko poskytuje všechny podmínky pro pohodlný život a celoroční bydlení.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tsvetomir Zlatkovski
Tsvetomir Zlatkovski
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tsvetomir Zlatkovski
Tsvetomir Zlatkovski
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti