Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

229 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michal Přibyl

25 151 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Balkóny Balkon, Terasa
ID nemovitosti RKECH201
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Druhy bytů Mezonet
Datum vložení 3. července 2024
Plocha obytná 62 m²
Konstrukce Jiná
Parkování Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 62 m²

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout na prodej mezonet s fantastickým výhledem na moře v obci Dempla v regionu Platanias v Chanijské oblasti na Krétě v Řecku. Apartmán o rozloze 62 m2 se nachází v prestižním komplexu vybudovaném na pozemku o rozloze 1 982 m2, který sestává ze 4 budov se společnou zahradou a příjezdovou cestou.

Tento nově postavený mezonet má 2 podlaží a sestává z otevřené kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem, odkud máte přístup na krytou terasu, z 1 koupelny a 1 ložnice, která má vlastní balkon. Balkon i terasa nabízí krásný výhled na moře, do zahrady a na Bílé hory. Je vkusně a elegantně zařízený a je ideální pro jedince, kteří hledají soukromí a komfort. Přístup máte také na společnou zahradu a příjezdovou cestu.

Apartmán disponuje klimatizací, má solární panely k ohřevu vody, ústřední olejové topení, kvalitní hliníková okna, dveře se sítěmi a dvojitým sklem a pračku. Na zahrádce máte prostor k posezení, gril a lehátka. Je zde asfaltová příjezdová cesta a privátní parkovací místo.

Komplex se nachází v klidné krásné obci, hned vedle známé obce Tavronitis a pouhých 20 minut jízdy autem od centra města Chania. Je to zde vhodné jak pro prázdninový pobyt, tak i pro celoroční vyžití. Vzdálenost k moři a pláži je přibližně 1,5 km.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Přibyl
Michal Přibyl
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Přibyl
Michal Přibyl
Telefon zobrazit telefon