Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

150 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Nikša Marinkovič

16 511 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti F14244
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 2.
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 11 dny
Plocha celková 53 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 53 m²

Popis nemovitosti

Projekt Rose of Winds kombinuje jedinečné krásy černohorského pobřeží, moderní pohodlí a čistý vzduch provoněný slanou vůní Jadranu. Exkluzivita tohoto projektu spočívá ve speciální poloze – pouhých 100 metrů od pobřeží s dechberoucím výhledem na moře a majestátní Boku Kotorskou na jedné straně a úchvatnými horskými panoramaty na straně druhé.

Architekt projektu úspěšně skloubil nejnovější trendy v konstrukci přímořských komplexů s přírodními rysy krajiny, čímž komplex přirozeně splynul s okolím. Umístění komplexu je ideální pro dovolenou – pláž je dosažitelná za 5 minut, restaurace za 10 minut a obchody s potravinami a lékárna jsou vzdáleny pouhých 5 minut chůze.

Budova se skládá ze čtyř podlaží, přičemž přízemí je určeno pro podzemní garáže pro auta majitelů. Na každém patře jsou dva apartmány.

- První patro Dva apartmány s jednou ložnicí a obývacím pokojem ve stylu studia, částečně spojené s kuchyní. Z apartmánů je panoramatický výhled na moře.
- Druhé a třetí patro
Na každém patře jsou dva apartmány. Jeden má jednu ložnici, druhý dvě. Každý apartmán má obývací pokoj ve stylu studia a terasu s výhledem na moře. Dispozice apartmánů je pečlivě promyšlená.

Každý apartmán je vybaven kvalitním sanitárním vybavením v koupelnách, které zaručuje vysoký standard bydlení. Apartmány jsou plně zařízené a připravené k okamžitému nastěhování. Klimatizace je instalována ve všech místnostech, což zajišťuje komfort během horkých letních dnů.
Podlahy jsou kombinací elegantního parketu a praktické keramiky, která poskytuje moderní a estetický vzhled. Velká panoramatická okna nabízejí nádherný výhled a zajišťují dostatek denního světla. Veškerá potřebná elektroinstalace pro televizi a vysokorychlostní internet je již připravena, takže budete mít snadný přístup k moderním technologiím.
V každém apartmánu je také podlahové vytápění, které přispívá k příjemné teplotě v zimních měsících. K apartmánům náleží i podzemní parkování, což zajišťuje bezpečné a pohodlné parkování vašich vozidel.

Stoliv, kde se projekt nachází, je skvělým místem pro aktivní odpočinek – můžete se vydat na nezapomenutelný výstup na některou z hor obklopujících záliv nebo se vydat na malebné turistické trasy. Historické město Kotor které je známé jako hlavní město Boka Kotorské, je vzdáleno 10 minut jízdy autem a mezinárodní letiště v Tivatu a Podgorici jsou vzdálena 10 minut a 2 hodiny.
Stoliv je malebná vesnice v tiché zátoce Boka Kotorská, nedaleko města Kotor. Toto malé město, založené ve 14. století, si dodnes zachovalo svůj původní charakter. Díky směsi mořských a horských větrů se Stoliv proslavil jako lázeňské středisko s příznivým klimatem. Oblast je hustě osázená olivovníky a jinými stromy, moře je neuvěřitelně tyrkysové a voda extrémně čistá – právě zde se nachází apartmánový komplex Rose of Winds.

Pokud hledáte nemovitost v této malebné oblasti, rádi vám pomůžeme s výběrem ideálního bytu nebo domu dle vašich požadavků. Nabízíme profesionální poradenství a asistenci při celém procesu nákupu, abyste našli svůj vysněný domov u moře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Nikša Marinkovič
Nikša Marinkovič
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Nikša Marinkovič
Nikša Marinkovič
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti