Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

575 000 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jiří Švancara

63 152 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti F16767
Stav nemovitosti Novostavba
Patro 3.
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
Datum vložení 18. července 2024
Plocha celková 112 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 112 m²

Popis nemovitosti

Tento úžasně zrekonstruovaný penthouse se nachází v srdci Andalusie a nabízí jedinečnou kombinaci luxusu a šarmu. Pyšní se panoramatickým výhledem, který se rozprostírá na třpytící se Středozemní moře a majestátní andaluské hory, a představuje tak klidnou oázu nad pulzující krajinou pod ním. Každý centimetr tohoto nádherného penthousu byl pečlivě zrekonstruován podle nejvyšších standardů, což zaručuje, že pohodlí a styl jdou ruku v ruce.

Při vstupu vás přivítá teplo a elegance vybavení ve skandinávském stylu. Zdejší designový étos se vyznačuje jednoduchostí a funkčností, čistými liniemi a neutrální paletou, která umocňuje přirozené světlo proudící dovnitř rozsáhlými okny. To vytváří světlou a vzdušnou atmosféru, která vybízí k relaxaci a pocitu klidu.

Otevřený obývací prostor je ideální pro zábavu i každodenní život, s plynulým propojením kuchyně, jídelny a obývacího pokoje. Kuchyně vybavená špičkovými spotřebiči je snem všech kulinářských nadšenců, zatímco jídelní kout poskytuje malebné prostředí pro vychutnávání jídla s blízkými.

Penthouse nabízí prostorné ložnice, z nichž každá nabízí svůj vlastní kousek panoramatického výhledu, a koupelny, které se mohou měřit s těmi nejlepšími lázněmi, s moderním vybavením a luxusními povrchovými úpravami. Venku se nachází soukromá terasa, která je ideálním místem pro slunění, stolování pod širým nebem nebo jen obdivování úchvatných výhledů, které se před vámi rozprostírají.

V tomto andaluském skvostu se moderní luxus snoubí s přírodními krásami a vytváří tak domov, který je stejně příjemný jako působivý. Ať už hledáte klidné útočiště nebo základnu pro poznávání bohaté kultury a historie regionu, tento penthouse slibuje výjimečný zážitek z bydlení.
Největší nabídka nemovitostí ve Španělsku a profesionální realitní servis v češtině na www.ibero-casa.com

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jiří Švancara
Jiří Švancara
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jiří Švancara
Jiří Švancara
Telefon zobrazit telefon